Med solsken i blick

Igår hade vi fantastiskt väder här i Stockholm så det var till att rota fram lite sommarkläder igen. 

IMG_4907
Hade en lång lunchdejt men en av mina favoritmänniskor.
IMG_4913
Orangeriet ligger längs Norr Mälarstrand, vid vattnet. Alldeles precis intill där den där advokaten blev skjuten i förra veckan. Tragisk historia och det ska bli intressant att se om de får fram tillräckligt med bevis. Någon i min inre krets är väl insatt i det hela och jag håller verkligen tummar och tår för att det löser sig. Hatar när barn är inblandade.
IMG_4911
Hur som, min lunchdejt blev försenad så jag hann sitta och njuta av nuet. 
IMG_4914
Har tänkt på en sak; man är ju aldrig turist i sin egen stad och när jag satt där och tittade mig omkring kunde jag konstatera att Stockholm är en fantastiskt vacker stad. Otroliga byggnader med detaljer. 
IMG_4916
Till slut kom hon, Birgitta. Mina skills som porträttfotograf är obefintliga, haha. 
IMG_4915
Som vanligt räcker tiden aldrig till när vi ska ses. Birgitta äger sminkmärket FÄRG och jag är svårt imponerad av kvinnor som henne. Envisa dårar som satsar hela sitt liv på något man verkligen brinner för … och med produkter som är riktigt bra. Birgitta har jobbat i många år som make up-artist i USA men flyttade hem och startade FÄRG. Hon driver en make up-skola i Stockholm, Göteborg och Malmö, där man kan utbilda sig till make up artist. Bella gick sin utbildning hos henne. Jag gillar framför allt att FÄRG jobbar med HELA färgskalan. Det vill säga, de har foundations för precis ALLA hudnyanser. Sen gillar jag att produkterna har flera användningsområden. På deras hemsida har dom MASSOR med bra sminktips och eftersom jag har teflonhjärna så älskar jag att beskrivningarna är überpedagogiska.

Förresten, nu när jag sitter och skriver här så poppar det upp en idé: skulle det vara en rolig idé om jag kunde ordna en sminkskola hos henne? 

IMG_4905
En annan sak. Innan jag lunchade med Birgitta så tog jag en kaffe hos Malin på Wilmer Kaffebar tidigare på morgonen. VAD är oddsen för att Birgittas bil skulle stå parkerad precis utanför?! Snygg va?! När hon såg min folierade bil i våras blev hon kalassugen på att fixa sin, så hon kontaktade samma företag, Bildekor Stockholm.

Idag onsdag. Dagarna flyger iväg. Ska äta frukost med LidbyLiving-Malin som är hemma från Mallis. Sen hem och packa hårpinnar resten av dagen. Så sjukt glad över att ni tycker att dom är bra. Jag älskar dom. Världens bästa uppfinning! HÄR finns dom.

 1. Älskar min hårpinne. Men bra att veta är att den guldfärgade tappar färgen. Min har blivit alldeles flammig. Nu gör det mig inget för jag tycker nästan att den blev finare. Men det kan kanske vara bra för dig att veta.
  Varma kramar ❤

 2. Lis skriver:

  Jag kan inte sluta tänka på dom fina väskorna du visade för ett tag sen, kommer du ta hem dom??? Om inte kan du tala om var jag kan köpa den rosa. Tackar!

  1. Märkligt, mailade dom för ett par timmar sen för att höra vad minimiordern ligger på. Inte fått svar än. Har dock beställt dom andra, som du inte fastnade för. (Gissar nämligen att det inte var Pipols Bazaars?!)

   1. Lis skriver:

    Nej det var dom större väskorna som var överst. Sååååååååååå fina!

    1. Jag förstod det, de har inte svarat ännu ….=(

 3. Linda skriver:

  Önskar jag hade råd med en sån hårpinne det låter fint och smidigt.

  1. Du ska få en av mig, som tack för att du har läst mig i så många år! Har försökt maila dig, men mailet studsar ….!

 4. Ulrika skriver:

  Jag har haft håret uppsatt i typ…. 35 år men aldrig fått det sönderskavt.
  Man har ju olika snoddar och det uppsatta hamnar aldrig på samma ställe.
  Men ”dina” hårpinnar låter ändå intressanta, tror jag ska beställa och prova. Ja så får det bli!

  Ha det gott : )

  1. Samma här, uppsatt med snoddar men har i alla får fått ”skäll” från frisören för att de genast kunnat se att jag alltid har det uppsatt. På senare år har jag slarvat med det just för att det skavts av. Vet inte om jag har extra känsligt hår (har tunna strån), men det har varit tydligt i alla fall.

 5. Eva skriver:

  Ja det är lätt att bli hemmablind och inte se vad man har runt sig. Men faktum är att jag tänker ofta på hur vackert det är överallt vart jag åker i min kommun. Nackdelen är kanske är att man känner aldrig att man vill åka hemifrån och blir lite väl hemmakär😂🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..