ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Med solsken i blick

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Mina läsare

REKLAM för mina egna prylar!

Igår hade vi fantastiskt väder här i Stockholm så det var till att rota fram lite sommarkläder igen. 

IMG_4907
Hade en lång lunchdejt men en av mina favoritmänniskor.
IMG_4913
Orangeriet ligger längs Norr Mälarstrand, vid vattnet. Alldeles precis intill där den där advokaten blev skjuten i förra veckan. Tragisk historia och det ska bli intressant att se om de får fram tillräckligt med bevis. Någon i min inre krets är väl insatt i det hela och jag håller verkligen tummar och tår för att det löser sig. Hatar när barn är inblandade.
IMG_4911
Hur som, min lunchdejt blev försenad så jag hann sitta och njuta av nuet. 
IMG_4914
Har tänkt på en sak; man är ju aldrig turist i sin egen stad och när jag satt där och tittade mig omkring kunde jag konstatera att Stockholm är en fantastiskt vacker stad. Otroliga byggnader med detaljer. 
IMG_4916
Till slut kom hon, Birgitta. Mina skills som porträttfotograf är obefintliga, haha. 
IMG_4915
Som vanligt räcker tiden aldrig till när vi ska ses. Birgitta äger sminkmärket FÄRG och jag är svårt imponerad av kvinnor som henne. Envisa dårar som satsar hela sitt liv på något man verkligen brinner för … och med produkter som är riktigt bra. Birgitta har jobbat i många år som make up-artist i USA men flyttade hem och startade FÄRG. Hon driver en make up-skola i Stockholm, Göteborg och Malmö, där man kan utbilda sig till make up artist. Bella gick sin utbildning hos henne. Jag gillar framför allt att FÄRG jobbar med HELA färgskalan. Det vill säga, de har foundations för precis ALLA hudnyanser. Sen gillar jag att produkterna har flera användningsområden. På deras hemsida har dom MASSOR med bra sminktips och eftersom jag har teflonhjärna så älskar jag att beskrivningarna är überpedagogiska.

Förresten, nu när jag sitter och skriver här så poppar det upp en idé: skulle det vara en rolig idé om jag kunde ordna en sminkskola hos henne? 

IMG_4905
En annan sak. Innan jag lunchade med Birgitta så tog jag en kaffe hos Malin på Wilmer Kaffebar tidigare på morgonen. VAD är oddsen för att Birgittas bil skulle stå parkerad precis utanför?! Snygg va?! När hon såg min folierade bil i våras blev hon kalassugen på att fixa sin, så hon kontaktade samma företag, Bildekor Stockholm.

Idag onsdag. Dagarna flyger iväg. Ska äta frukost med LidbyLiving-Malin som är hemma från Mallis. Sen hem och packa hårpinnar resten av dagen. Så sjukt glad över att ni tycker att dom är bra. Jag älskar dom. Världens bästa uppfinning! HÄR finns dom.

Med solsken i blick

15
53

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.