Brun utan sol … the very best

Det har knappast undgått någon av er att jag älskar TanCan. En svensk produkt som inte avger nån äcklig doft eller orange hud. M y c k e t naturtrogen ”solbränna”. 

evince-8_500x500

Det har inte heller undgått gamla rävar här inne att jag i alla år har använt TanCan Bronze. Den sprejar på man förslagsvis på ett par timmar innan sängdags, sover sött, vaknar … och duschar av överskottet. Vattenlöslig om det råkat fastna på lakanen. Tricket med den är att man under inga omständigheter får börja pilla bort det om man råkat spreja en för stor blaffa på ett ställe. För det sker nämligen trolleri i duschen sen: blaffan försvinner. 

tancan_self_tanning_clear_spray_30095_x2

Några av er har i flera år försökt få mig att testa TanCan Clear. Jag har tokvägrat eftersom det är vätskan är genomskinlig och jag var säker på att man skulle ha noll koll på var man missat.

Till slut provade jag och nu är jag helt omvänd. Använder bara Clear. Fördelen med den är att du inte behöver spreja innan sängdags. Man sprejar och successivt, under några timmar så ”växer” färgen gradvis fram.

Nu har jag fyllt på mina lagerhyllor i källaren. Med båda sorter. In och handla, HÄR!

Och har du inte sett min uttjatade film om hur man sprejar med Bronzen, så titta på den här!

 1. Mia skriver:

  Luktar den som ”alla andra brun-utan-sol?

  1. Näpp, en av anledningarna till att den är så bra, utöver att den de facto ger en extremt naturtrogen ”bränna”.

 2. Gunilla skriver:

  E jag blind? hittar inte Clear på din sida??

   1. Gunilla skriver:

    Kalas!! Beställt å swishat:)

 3. Affe skriver:

  Har jag förstått det rätt? Clear ska INTE duschas av men bronze duschas av?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..