ANNONS

Brun utan sol … the very best

/

Det har knappast undgått någon av er att jag älskar TanCan. En svensk produkt som inte avger nån äcklig doft eller orange hud. M y c k e t naturtrogen ”solbränna”. 

evince-8_500x500

Det har inte heller undgått gamla rävar här inne att jag i alla år har använt TanCan Bronze. Den sprejar på man förslagsvis på ett par timmar innan sängdags, sover sött, vaknar … och duschar av överskottet. Vattenlöslig om det råkat fastna på lakanen. Tricket med den är att man under inga omständigheter får börja pilla bort det om man råkat spreja en för stor blaffa på ett ställe. För det sker nämligen trolleri i duschen sen: blaffan försvinner. 

tancan_self_tanning_clear_spray_30095_x2

Några av er har i flera år försökt få mig att testa TanCan Clear. Jag har tokvägrat eftersom det är vätskan är genomskinlig och jag var säker på att man skulle ha noll koll på var man missat.

Till slut provade jag och nu är jag helt omvänd. Använder bara Clear. Fördelen med den är att du inte behöver spreja innan sängdags. Man sprejar och successivt, under några timmar så ”växer” färgen gradvis fram.

Nu har jag fyllt på mina lagerhyllor i källaren. Med båda sorter. In och handla, HÄR!

Och har du inte sett min uttjatade film om hur man sprejar med Bronzen, så titta på den här!

7
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00