Soppkök

IMG_4815
Varje söndag håller vi till utanför Stockholms Centralstation där vi delar ut mat, frukt, fika och kärlek till våra äldre hemlösa. Volontärerna sliter som djur varje vecka och lägger mycket av sin privata tid för att hjälpa dessa utsatta människor. Tid som vårt samhälle borde lägga ner för att lösa ett enormt växande problem. VidDinSida skulle inte kunna fungera utan de pengar som kommer in från företag men framför allt från privatpersoner. 
IMG_4812
På onsdagar håller vi till i en lånad lokal. Den är liten och det är omständligt men går eftersom många viljor ser till att det går. Vi har fått en lokal av Svenska Bostäder men den måste totalrenoveras och med lite tur så blir den klar innan snön kommer. Många tillstånd måste få okej så vår dröm om att den skulle varit färdig före sommaren som passerat, har grusats av all byråkrati vid ett så här stort byggprojekt. 
IMG_4823
Volontärerna kämpar som sagt. Jag gästspelar lite då och då och blir alltid lika tagen av den glädje och tacksamhet från både våra hemlösa men också från våra volontärer. Även om jag alltid åker hem med ett tungt hjärta så är timmarna med dessa hemlösa pensionärer och volontärer bara ren glädje. 
IMG_4816
Igår hade vi en extra glad kväll eftersom vi hade en trubadur som spelade för oss. 
IMG_4813
I skrivandets stund minns jag inte vad han heter men jag är honom evigt tacksam för att han då och då kommer och gör kvällen minnesrik för oss.
IMG_4817
Alla får önska låtar och kan han inte texten så ställer alltid någon upp och håller i trubadurens mobil så att han kan sjunga texten från nätet. Här står Sören med en hjälpande hand!
IMG_4821
Det var galet roligt igår och många hade svårt att stå stilla!
IMG_4820
Glad-Stina. S o m jag älskar henne. En stark pelare i organisationen.

Hörni, TACK för era bidrag. Varje krona hjälper enormt. Igår blev jag lite ledsen av att höra att en av mina ”favoritgubbar” fått en hjärtinfarkt. Han låg inlagd men efter utskrivningen var han i så dåligt skick att Stina & co checkat in honom på Hotel Malmen här i Stockholm så att han får vila ut.

Det hade inte kunnat gå om det inte vore för era gåvor. Har ni en tia över, please swisha och vill ni bli månadsgivare så gå in HÄR och registrera er.

Swish:

123 435 2480

❤️❤️❤️

  1. Susanne skriver:

    Swishade igår
    Ni är så viktiga alla änglar på Vid Din Sida❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..