På dop

Det är inte jätteofta jag är på dop. Kan bero på att man befinner sig i nån slags ”mellanålder”; egna barn som ännu inte fått barn. Kompisar i min ålder, som har barn … som inte heller fått barn.

IMG_4731
Vi är ju fyra tjejer … eller ja, jag är kärringen och de andra tre har måååånga år kvar tills de ens fyller 40 (eller ja Kicki är typ drygt 40 men ändå långt kvar till mig) … som träffades på en av Daisy Beauty Magazines pressresor. Tror det var i Rom för några år sedan.
IMG_4733
Vi föll direkt för varandra och även om jag är outsidern, d v s den ende av oss som inte är make up-artist, eller jobbar i branschen, så funkar vi galet bra ihop. De jobbar med yta men är djupare än de flesta. 
IMG_4739
I våras fick Isabelle och hennes sambo Thomas barn. En liten Tim och vi andra räknar oss som extra-mammor. Fast, givetvis var det en snabbhövdad läsare som ba’; ”men du är nog snarare en extra-mormor i så fall” när jag skrev om det första gången!
IMG_4747
Igår var det dags för dop. Thomas kommer från Danmark så halva gänget gäster hade flugit hit därifrån. 
IMG_4744
Linus fick agera fotograf. Hon är grym på bilder nämligen. Både hon och Kicki jobbar för övrigt som galärslavar just nu.
IMG_4759
Kicki jobbar mycket på tv och med artister, medan Lina mest jobbar med stora fotoproduktioner, modereportage, lite tv och just nu med en jefla massa bröllop.
IMG_4763
Isabelles bästa kompis från Sundsvall är fadder.
IMG_4764
Älska prästens gympadojjor!
IMG_4755
IMG_4758
Finns det något dop över huvud taget som i n t e har med ”Tryggare …” på menyn?
IMG_4768
IMG_4771
Väry lyckliga föräldrar. Vi tjatar på Thomas att han ska fria så att vi får gå på bröllop. Han svarade igår att hans danska sida ”vill att det sker i Danmark”.

”Eh, vi har inga som helst problem med att flyga dit!” sa vi. 

IMG_4783
Thomas är för övrigt svinrolig och vi är rätt grymma mot honom. Han är nämligen pedant och då pratar vi P.E.D.A.N.T. Så pedant att ingen människa skulle tro det var sant. Nivån på det alltså. Det här har smittat av sig på Bella också och vi har så sjukt roligt åt det. Jag flyttar mer än gärna omkring allt huller om buller i deras badrumsskåp. Eller ser till att persiennerna har olika höjd, med om så bara någon millimeter. Thomas reaktion är obetalbar varje gång, hehe!
IMG_4788
Efter dopet serverades det mat.
IMG_4790
IMG_4789
IMG_4792
IMG_4787
IMG_4794
Bella hade gjort tårtan själv och den var beyond god!
IMG_4801

 1. AniLove skriver:

  Åh, flashback! Kom just ihåg när min fd svärmor berättade för mig att exmake nr1 (jo, jag har flera) som liten trodde att ‘Tryggare kan ingen vara’ hette ‘Trygga räkan’… 😂😂

 2. Ulla skriver:

  OJ! Ingen smörgåstårta där minsann! 🙂

 3. Hahaha, WHAT!! Jag är ju för tusan 43år Mona!!! Det var länge sedan jag hade måååånga år kvar tills jag fyller 40år hahaha!

  1. Ähum, glömde mig lite, hahahah! Men, trösta dig med att du ser yngre ut!❤️

 4. J skriver:

  Ska du snacka om att vara pedant 😀. Så se upp snart kommer lillkillen m päron o röjer hemma hos dig 😊. Ha en skön söndag!

  1. Alltså, jag är en VÄSTANVIND jämfört med Thomas. Inte ens i närheten men ska jag vara ärlig så är jag svårt avundsjuk. Önskar att maken vore likadan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..