ANNONS

Höstbona

/

Ett annonssamarbete med Ellos

Jaha, nu råder det ju knappast nåt tvivel om att hösten är här. Jag vet inte hur det är med er men varje höst vill jag fixa hemma. Har en förkärlek för plädar och även fast det är 30 grader varmt ute så har jag alltid en pläd över benen när jag sitter och jobbar i min fåtölj. Om inte annat för att Nisse älskar att knöla in sig i den.

Dessa supermjuka plädar är på rea nu och du hittar dom HÄR. 

b-2
b-1
b
Min akilleshäl är gardiner. Jag byter ofta. Gärna fönster emellan men det ska erkännas att jag köper nya ett par gånger om året. Sen återanvänder jag gamla gardiner mellan varven. Eller bytlånar jag med kompisar. Väldigt fiffigt sätt om man vill göra om hemma med enkla medel. Alla gardiner ovan är mörkläggningsgardiner och du hittar dom HÄR
Img 4496.jpg
Gillar man sammet med öljetter kan man hitta måååånga färger HÄR.

Ett annat lätt sätt att förändra ett rum är byte av överkast. Jag är toksåld på sammet sedan flera år tillbaka och det finns hur mycket fint som helst. 

Img 4504.jpg
HÄR hittar du plenty.

Just nu har Ellos massor av rea på hemsortimentet inklusive varumärken och möbler. Med min rabattkod får man ytterligare 5% rabatt på de nedsatta priset! 

Koden är giltig t.o.m 10/9.  

Koden är: 405441

Hela textilsortimentet hittar du HÄR

Har ni några bra tips på hur man på enkelt sätt kan förändra ett rum utan att man behöver byta ut möblemanget?

3
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00