ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hårpinnar

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM!

REKLAM för mina egna prylar!

Jamen jag har ju glömt att tala om att jag fått hem en jätteladdning med hårpinnar så nu kan ni beställa igen … fraktfritt dessutom! Ni som redan har beställt: it’s in the mail!

IMG_4719
Världens bästa hårprodukt som sliter noll på håret! Håller på att övertala fabriken att tillverka svarta.

HÄR hittar du dom.

Hårpinnar

9
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.