ANNONS

När man inte bangar att testa nytt

/

Åh vilken rolig vecka det har varit. Inkluderat förra helgen. Allt i det ytliga tecknen i form av skönhet och hudvård.

IMG_0982
Tidigare i veckan var jag på ett pressevent som svenska smink/hudvårdsföretaget Palina höll. Jag ska skriva om det i ett separat inlägg. Där presenterades en världsunik sak och jag blev till mig i trasorna. Liksom alla andra blev där. Mina beautybästisar Kicki, Lina och Bella var inte där så eftersom jag känner Lina, som äger Palina, bad jag henne om extra pressprover till tjejerna. Alla tre är ju utbildade make up-artister men både Kicki och ”Linus” jobbar väldigt mycket med människor som framträder/jobbar på tv, eller i liknande sammanhang där det finns mycket studioljus. Eller brudsminkningar då make up:en ska hålla under en hel dag.

Jag åkte hem, provade produkten under två dagar och den levde verkligen upp till bevis. I vår chattgrupp hade jag berättat att jag ordnat pressprover till dom. Idag döps Isabellas bebis och vi ska dit. Planen var att ta med produkten till dopet.

Igår morse hade jag morgonen planerad i minuter. Skulle till mässan och hade en behandlingstid bokad där prick 9.00. Innan dess skulle jag packa ordrar, äta frukost och gå ut med Nisse. Plus att ha morgonköerna i åtanken. Strax före 08.00 messar Lina. Hon undrar om jag råkar ha vägarna förbi stan eftersom hon skulle göra ett stort ”kändisjobb” och vill testa produkten. Jag har noll tid men tänkte att det skulle vara ett supertillfälle att få höra från ett proffs om även hon tycker att det är så bra som jag tycker. 

913F0F58-F2B6-4E4B-A88C-4FB8B29C689A
Skiter i frukosten, struntar i ordrarna, men går ut med Nisse, packar in honom i bilen, sladdar in till stan och möter Linus, som kommer utspringandes från studion de höll till i.

Sen järnet ut från stan och till mässan norr om Stockholm. Kutar in och kommer till montern för behandling 09.01. 

IMG_4623
Lina, som äger Palinas, har fått agenturen för en frysmaskin. Ni som kan det här himlar med ögonen över min benämning, men jag har noll koll eller erfarenhet. Det är en maskin som fryser fettceller och stimulerar kollagenproduktionen.
IMG_4633
Det finns flera på marknaden men det som gör att den här är bra är två saker: dels att den är mycket billigare för salonger att köpa in, men framför allt så ger den bättre resultat då alla andra maskiner kan göra att huden blir ojämn. Detta tacka vare handenheten. En annan skillnad är också att den här kan du göra precis överallt på kroppen medan andra inte kan komma åt lika lätt. Också det tack vare handenheten.
IMG_4646
Trodde på riktigt inte att man skulle se skillnad men kolla: höger sida är färdigbehandlad. Det här vill jag göra fler gånger. Lätt!
IMG_4658
Eftersom allt mitt smink rök gick jag bort till Jane Iredale-montern och bad Jennie att dra på lite smink. 
IMG_4654 2
IMG_4697
Åh så nöjd jag blev efteråt. Jennie lade på röd ögonskugga, lite svagt, och det blev så himla snyggt! Hade aldrig i livet valt det själv så nu ska det införskaffas rött!
IMG_4714
Vad Linus tyckte? Hon messade mig senare på dagen och var väldigt imponerad.
IMG_4713
… och det undgick mig knappast vem som satt i hennes sminkstol …

9
69

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00