Lite skralt idag

Sorry, skriver ju mina inlägg kvällen innan och schemalägger till nästa dag. Gick inte jättebra i går kväll då jag var tvungen att släpa med en kompis till akuten. Hon ringde mig igår eftermiddag och berättade att hon hade krockat och att hon hade jätteont i nacken ”men det är lugnt, jag behöver inte åka in”. 

Jag svarade kort: ”Öh, nu lägger jag på och jag är hos dig om 10 minuter, hejdå!”

En kvart senare hade jag tryckt in henne i bilen och var på väg in till akuten. De skickade oss till ett annat sjukhus. Man är ju rutinerad så vi gick först och köpte oss en middag. 

IMG_4477
Kikärstbollar med fetaost. Det är ju jefligt märkligt att man dras till dom här vegorätterna trots att man inte längre behöver. 😂
5 timmar senare bedömde läkaren att hon skulle göra en skiktröntgen med tanke på att, även om hon inte kört fort så var skadorna på bilen väldigt stora.
Gudskelov så hade hon inga frakturer ”men du kommer ha väldigt ont i några dagar”. 

Idag och imorgon är det Hud- & Kosmetikmässa. Ska bli superkul.

… och kanske för några av er också. Ni andra får blunda er genom inläggen!

 1. Maria skriver:

  Vilken bra vän du är. Hoppas din vännina snart mår bättre. Kram.

 2. Mia skriver:

  Hoppas allt går bra för din vän! 🙏 Bra att ni åkte in. Håller tummarna för henne o hoppas hon inte fått whiplash. Till något mer ytligt; älskar dina inlägg om hudvård o smink! Fick hem 3 nya läppglans från Färg och är såååå nöjd. Beställde från deras hemsida. Jag är beroende av läppglans och undrar varför jag inte sett dessa förut. Superbra! Tack för tipset!

 3. Anne R skriver:

  OH no! Jag var borta från arbetslivet i 10 år pga whiplash. Visade sig att occipitslis major nerven var inklämd i bakhuvudet. Det är därför jag läser 3,5 årig högskoleutbildning när jag är så gammal jag är (50 i mars).

 4. Norpan skriver:

  Kära nån, hoppas hon inte fått en whiplashskada 🙏💕

  1. Mmm, I know, men då är det i alla fall bra att besöket igår är dokumenterat…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..