ANNONS

Joico/R+Co – höstens överraskning … för mig

/

Helgens specialföredrag med några av hud- och hårvårdsvärldens ledande företag var en rejäl aha-upplevelse för mig. Som jag tidigare skrivit så har jag varit envis som en åsna när det kommer till schampo och balsam, det är bara Shu Uemura som gällt för mig de senaste åren. 

IMG_4133
In i manegen klev företaget Tendenz med vd:n/delägaren Jörgen samt Cecilia i spetsen. Företaget ligger i Mellerud och de tillhandahåller produkter för salonger i första hand. Under våren/sommaren har jag vid flera tillfällen stött på folks prat och skrivna inlägg som handlat om två hårvårdsserier vid namn Joico och R+Co . Eftersom jag varit mer än nöjd med det jag har så har jag inte lyft så högt på ögonbrynen när folk pratat om det här och bara scrollat förbi texter om dom. 
IMG_4135
Cecilias skötebarn är Joico och hon sa att hon stack ut både haka och näsa rejält när hon påstod att dessa produkter har en märkbar effekt på håret; ”men det gör jag så gärna för jag vet att jag har på fötterna!”  HÄR hittar du serien. 
810374021606
Den andra produktserien de har är R+Co. En av anledningarna till att jag har stängt av när folk har pratat om den här är att jag tycker förpackningen ser billig ut plus att namnet inte tilltalat mig. När jag har sett reklam om den så har jag trott att det varit ett skitmärke. Ähum, fick tänka om lite när jag fick ta del om dess funktion. Jag har t ex ett väldigt frissigt hår och då är tydligen den här High Dive det bästa botemedlet. HÄR kan ni läsa på mer om märkte. Just High Dive har vunnit Årets vad-det-nu-hette 16 år i rad i USA. Mycket bra för hår som behöver fukt.
IMG_4293
Nu är jag inne på tredje dagen med den i håret och det är en klart synlig effekt.

När jag testar nya vårdande produkter så gör jag det under fyra veckor. Aldrig kortare oavsett vad jag tycker om produkten. Jag tror att man måste låta det gå så lång tid för att man ska ge det en rimlig chans. Finns en hel del som inte alls har fungerat på mig och då väljer jag att inte skriva om det. Bara för att det inte funkar på mig betyder inte det att det inte funkar på nån annan, därför undviker jag att dissa en produkt här i bloggen.

Lotion-day-care-Lotion-night-care-2x150-ml-620x620
Så. Under de närmaste veckorna testar jag Nannics serum för skalpen. Bl a stimulerar den hårväxten och reglerar talgtillväxten.
12076666-1014666012376751
12076667-8944666012459353
Jag använder Joicos shampo och balsam. Eftersom jag ofta plattar håret så ska de vara extra bra när man använder värmeverktyg. Märker att håret blir väldigt mjukt. 
810374021606
… och som sagt, jag kör den här sist. Jag använder inte hårfön så när håret är handdukstorrt gnussar jag in det här. Förvånad över att den gav lyster och mjukhet på en gång.

Det ska bli v ä l d i g t intressant att kolla läget om 3,5 veckor. Ni som har erfarenhet av dessa produkter … eftersom jag alltid tycks vara sist på bollen … berätta vad ni tycker och om det finns fler bra produkter i samma sortiment.

HÄR hittar ni Joico och R+Co.

2
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00