ANNONS

När man inte ser skogen för alla träd

/

Jag har hållit på rätt länge med att göra reklam för kläder på Ellos. Inte så konstigt eftersom jag varit kund där sedan jag var 18 år. Har med andra ord följt deras utveckling med att de nu för tiden är ett fullskaligt varuhus på nätet. Det jag däremot har tokmissat är att de faktiskt har annat än kläder och möbler.

Inte alls länge sedan som jag upptäckte att de har en skönhetsavdelning! De blir duktigare och duktigare på att plocka upp bra varumärken så jag ser fram emot att i framtiden handla all min skönhet-/och hudvård därifrån! Just nu har Ellos en kampanj på flera utvalda märken.

Mitt number one hudvårdsmärke alla kategorier, SkinCeuticals finns dessvärre inte med i utbudet då det endast får säljas i kombo med att det finns en hudvårdssalong dit en läkare är knuten.

Men, Ellos har en massa andra himla bra märken där flera dessutom är plånboksvänliga. Idag tänkte jag tipsa om bra flytande foundations i olika prisklasser. Har provat alla själv, utom en, som jag ska fråga er om.

b-14
IDUNs Nordic Veil är en heltäckande foundations som sitter bra hela dagen. Det gör för övrigt alla jag rekommenderar här.
b-13
IDUNs Norrskens-serie är full av nyttiga ingredienser och är lite tunnare men täcker ordentligt ju mer du tar. 
b-15
Den här ögon-concealern är marknadens bästa, tycker jag. Galet bra och mycket populär bland make up-artister.
b-11
bare Minerals är ett annat märke som är mycket bra.
b-16
Tidigare i våras lanserade dom den här, en flytande foundation i stiftform.
b-8
Finska Lumene är ett annat favoritmärke, man får mycket för pengarna och det är bra kvalitet.
b-9
Varenda en jag rekommenderar den här för fastnar direkt, SJUKT bra och man får en fantastisk lyster!
b-17
Den här har jag däremot inte provat, men ska köpa. Hör i hela sminkbranschen att den ska vara sjukt bra. Är det någon av er som använder den?

HÄR hittar ni utbudet! Återkoppla gärna med vad ni tycker.

10
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00