När man inte ser skogen för alla träd

Jag har hållit på rätt länge med att göra reklam för kläder på Ellos. Inte så konstigt eftersom jag varit kund där sedan jag var 18 år. Har med andra ord följt deras utveckling med att de nu för tiden är ett fullskaligt varuhus på nätet. Det jag däremot har tokmissat är att de faktiskt har annat än kläder och möbler.

Inte alls länge sedan som jag upptäckte att de har en skönhetsavdelning! De blir duktigare och duktigare på att plocka upp bra varumärken så jag ser fram emot att i framtiden handla all min skönhet-/och hudvård därifrån! Just nu har Ellos en kampanj på flera utvalda märken.

Mitt number one hudvårdsmärke alla kategorier, SkinCeuticals finns dessvärre inte med i utbudet då det endast får säljas i kombo med att det finns en hudvårdssalong dit en läkare är knuten.

Men, Ellos har en massa andra himla bra märken där flera dessutom är plånboksvänliga. Idag tänkte jag tipsa om bra flytande foundations i olika prisklasser. Har provat alla själv, utom en, som jag ska fråga er om.

b-14
IDUNs Nordic Veil är en heltäckande foundations som sitter bra hela dagen. Det gör för övrigt alla jag rekommenderar här.
b-13
IDUNs Norrskens-serie är full av nyttiga ingredienser och är lite tunnare men täcker ordentligt ju mer du tar. 
b-15
Den här ögon-concealern är marknadens bästa, tycker jag. Galet bra och mycket populär bland make up-artister.
b-11
bare Minerals är ett annat märke som är mycket bra.
b-16
Tidigare i våras lanserade dom den här, en flytande foundation i stiftform.
b-8
Finska Lumene är ett annat favoritmärke, man får mycket för pengarna och det är bra kvalitet.
b-9
Varenda en jag rekommenderar den här för fastnar direkt, SJUKT bra och man får en fantastisk lyster!
b-17
Den här har jag däremot inte provat, men ska köpa. Hör i hela sminkbranschen att den ska vara sjukt bra. Är det någon av er som använder den?

HÄR hittar ni utbudet! Återkoppla gärna med vad ni tycker.

 1. mofflo skriver:

  älskar produkterna av lumene, men klarar inte Iduns Nordic veil. Den lägger sig som en tjock hinna på mig och varenda por och rynka accentueras. Tycker däremot om många av Iduns andra produkter.

 2. MariaN skriver:

  Jag älskar Complexion Rescue! Cyklar till jobbet varje dag, duschar o sen på med denna o du ser garanterat fräschast ut på jobbet! I love it!

 3. Jag använder sedan något år tillbaka bara Complexion Rescue, den är superbra! Har vid något enstaka tillfälle önskat lite mer täckning men med en bra concealer så är det ju lätt löst.
  Första gången jag köpte den på salong fick jag tips om att skippa fuktkräm på morgonen och ta denna direkt, trodde aldrig det skulle funka med det gör det! Den går dessutom alldeles utmärkt att gå och träna med, kanske inte det argument som väger tyngst för dig, men för andra som gärna tar ett svettigt pass på gymmet direkt efter jobbet är den ett hett tips! 😀😘

 4. Norpan skriver:

  Å så lycklig jag blir över att se mitt älskade Lumene😍 Har sökt länge men inte hittat 😃😘

 5. Maria skriver:

  Jag älskar ellos. Ska köpa båda vinterjacka och matta till hemmet m m. Ha en fin vecka den som kommer. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..