Helgkonferens med Daisy Beauty

Igår och idag spenderar jag hos Daisy Beauty Magazine i deras lokaler inne i stan. De har bjudit in ett gäng skönhetsjournalister, skönhetsbloggare … och mig, för att lyssna och lära oss om nya produkter från några hud-/smink-/ och hårvårdsföretag.

Det är så sjukt intressant och jag lär mig massor, men hinner inte redovisa allt här just nu. Återkommer med utförligare inlägg i veckan som kommer.

Men, visste ni tex att kvaliteten på frisörens sax avgör hur fort ens hårtoppar börjar klyvas?!

Eller att, från och med att ett foster är 6 veckor så börjar hårsäckarna utvecklas och när barnet föds har det ca 5 miljoner hårsäckar fördelat på hela kroppen varav ungefär 80.000-100.000 på huvudet!

Jag säger ju det: jag lär mig så in i vassen mycket roligt på DB’s pressresor/konferenser! Sjukt lycklig och tacksam över att jag får vara med, trots att jag inte är en skönhetsjournalist.

  1. Deras facebookforum är det bästa som hänt mig på år och dar 🤩 Herregud vad mycket tips och hjälp man får där 👍👏🏻

  2. Norpan skriver:

    Var helt säker på att mötas av en bild med frukosttallrik fylld av stekt bacon eller nåt😆…..antar att det kommer en köttbild senare idag😉😄

    1. Sitter på konferensen nu med en fralla framför mig. Ost och skinka. Vågar fan inte äta, tänk om magen säckar ihop?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..