Kompisar, när det kniper

IMG_4019 2
Jag använder ju mycket trutvalla och har en del favoriter. Min 28-åring är inte lika modig som jag men när hon fick se den här i min bil så blev hon frälst. Köpte en egen och använde den varje dag. Tills den tog slut och hon tog min. Härom dagen beklagade hon sig över att den nästan var slut och att den utgått på Lyko.

Himla tur att hon har en mamma som känner Madame FÄRG herself, Birgitta. Problemet är bara att FÄRG har flyttat och de är mitt uppe i en tokrenovering av den nya lokalen. Allt smink ligger nedpackat och således kan man inte åka dit och handla. Jag messar Birgitta och säger att jag måste tjinga några som hon får lägga undan tills de öppnar om ett par veckor.

Skärmavbild 2019-08-30 kl. 15.53.49
Igår sms:ade hon. Love her to death.
IMG_4071
Rasslade förbi fort som attan. 
IMG_4072
FÄRGs logga är knallgul och jag garvade när jag såg att Birgitta tagit sig tid att plantera gula blommor utanför entrén … mitt i all kaosrenovering!
IMG_2133 2
När hon såg min bil i våras så fick samma företag, bildekorstockholm.com foliera hennes bil. Supersnyggt!

Kan dessvärre inte visa bilder från lokalen, som kommer bli galet snygg. Där kommer de koncentrera sig på make up artist-utbildningar men även kurser för oss vanliga dönickar.

IMG_4074
… gissa vem som kommer vara ”världens bästa mamma”….

  1. Åhhh jag älskar deras lipgloss och gick också bet när jag skulle shoppa innan semestern.
    💄💄💄

  2. Mia skriver:

    Tack för tips! Har beställt tre läppglans nu 🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..