Almost över

Tre dagar kvar. T R E.

images

Jag kommer inte titta på en jefla grönsak på flera veckor.

I say no more.

 1. Maria skriver:

  Testa Beyond meat burgare. Dessa är Veg men gjorda för folk som gillar kött. Väldigt hypade just nu. Finns endast på Coop här i Sverige.

 2. Emma skriver:

  Jag äter nästan uteslutande vegetariskt eller nä jag äter fisk och skaldjur och ca två gånger k månaden äter jag något med nötkött. Skulle ALDRIG kunna klara mig utan ost. Det är min stora passion i livet. Vad är du mest sugen på? Hur ser menyn ut för söndag?

  1. Fisk. Kyckling. Could kill for it! Söndag kommer ha stuvade makaroner och falukorv på menyn. I flera timmar, let me tall ya!

 3. Helen skriver:

  Gick över för fyra år sedan då vi flyttade utomlands och jag inte vill äta fläsk och nötkött. Började med två köttdagar i veckan, sedan blev det än mer sällan och idag är all mat hemma ej på kött, så när som på en kycklingfilé i somras och min största last – mjölk i kaffet … Grejen är att jag smakade svärmors köttbullar i helgen – och mådde riktigt illa. Så min kropp har vant sig av med kött. Och jag mår såååå mycket bättre med allt grönt vi äter! Har upptäckt så mycket nytt, vi äter säkert lika mycket hamburgare som alla andra under sommaren – med rödbetsbiffar är gudomliga, eller icas veganska broccoliburgare.

  Vad jag vill säga är att byt inte 100%, det är svårt om man gillar kött. Men tillåt dig bara ngn gång i veckan! Då blir det så mycket godare ❤️ Lycka till 👍🏼

  1. FATTAR inte varför din kommentar låg i spamkorgen!
   Jag kommer nog aldrig att sluta med kyckling och fisk. Det godaste jag vet. Rött kött kan jag lätt vara utan.

 4. Maria skriver:

  Kämpa mona kämpa !☺

 5. Ditte skriver:

  Jag är typ ”pescetarian” dvs äter fisk och skaldjur och ibland vitt kött. Detta pga en mag-åkomma som gör att jag inte kan äta svår-smält mat såsom rött kött. Därför började jag leta alternativ till entrécote och oxfilé (som min man överkonsumerar) och hittade Helsans kök (eller Hälsans kök). Så djävla goda grejer de har, allvarligt mycket godare än entrecote. Man behöver inte överdriva morötter och broccoli (även om det är gott). Maken får sin biff, jag får min, sedan har vi samma tillbehör till middagen. Funkar toppen!
  Tror du fick fel på utmaningen från början, vegetarian är inte = broccoli och morötter, hummus, oump och annat läbbigt!

  1. Em skriver:

   Hälsans köks nuggets. 🤤

  1. Karin skriver:

   Precis min känsla. Hamnade i en föråldrad syn på vad vegetarisk mat är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..