ANNONS

Födelsedag …. och kväll

/

Igår fyllde Wilmer-Malin år och det firades hela dagen. På förmiddagen messade hon mig och tyckte att jag skulle komma ner till vattnet. Jag bor nära vattnet här och det finns många ställen att bada på. Malin hade varit ute på en promenad och fick för sig att ta av sig kläderna och ta ett dopp. Hon messade och sa att hon var sugen på kaffe så jag sladdade förbi Statoil och köpte fika.

IMG_3792
Men allra först åkte jag till Mall of Scandinavia och köpte en present till henne.

Sen försökte jag hitta henne eftersom hon givetvis inte hade hoppat i från någon av våra tre vanliga badställena, utan i stället valt att hoppa i från ett skogsbryn …

IMG_3795
… som går längs sjön i flera kilometer.
IMG_3798
Jag gick och gick och till slut skrek jag ”MAAAAAALIN” högt och då hörde jag henne. Knatade ner mot vattnet, hörde hennes röst, men såg henne inte.
IMG_3800
Kan kanske bero på att hon visste att jag hade mobilkameran framme så hon gömde sig bakom ett träd.
IMG_3806
Hon försökte övertala mig att hoppa i men aldrig i livet. Har inte badat i Sverige sedan jag var tonåring. Det ska helst vara 27 grader varmt i vattnet om jag ens ska fundera över saken. 
Skärmavbild 2019-08-27 kl. 13.55.24
Jag satt bra där jag satt meddelade jag henne.
IMG_3802
Malin klev upp och öppnade sitt paket. Hon älskar dessa danska krukor och eftersom hon är svår att handla till så var jag glad över att ha lagt det på minnet. 
IMG_3890
Lite senare på kvällen åkte vi in till Restaurang Fondueboden och åt middag. 
IMG_3893
Jenny och Louie.
IMG_3901
Alexandra och Jocke kom förbi med barnen. Hennes nya serie ”Heder” har premiär i veckan och det ska bli sjukt kul att se den då hon varit med och producerat den.
IMG_3894
Maten är ju så jäkla god på Fondueboden men somliga är ju vegetarianer i tre dagar till så det var bara att gilla läget och hålla sig till champinjoner, paprika och pommes. Broccolin och det där andra gröna där, överlät jag med varm hand till de andra!
IMG_3896
IMG_3897
Vi hade galet kul och jag tycker synd om Malin idag eftersom hon garanterat hade ont i håret när hon vaknade i morse … för att åka in tidigt och öppna Wilmer Kaffebar!

Själv tog jag sovmorgon, hehe!

4
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00