Hang ups

Jag har lite konstig idéer för mig ibland och en av dom är att jag har supersvårt att dricka kaffe ur gula muggar!

IMG_3673
Fråga mig inte varför, men jag får kväljningar.

Har ni några galna grejer för er?

 

 1. SofiaFj skriver:

  Kan inte dricka vatten ur ett glas som det här varit mjölk i innan. Och kom inte och säg att det ”bara är att skölja ur glaset” för det är det faktiskt inte! Måste ha ett nytt glas.

  1. ÅH VAD JAG HÅLLER MED! Fast, jag slutade dricka mjölk när jag gjorde min GPB..

 2. Jessica skriver:

  Knappar… knappar är det äckligaste jag vet… så länge dom sitter fast på ett plagget så går det bra men om det lossnar en knapp… jag får kväljningar bara vid tanken på att behöva ta i en lös knapp… Hur gör jag när jag behöver sy i knappen igen? Jag använder gummihandskar, det är min räddning! Ser ju inte klokt ut och är sjukt opraktiskt men
  Kan heller inte äta Läkerol eller andra knappliknande tabletter… klarar dels inte att ta upp en tablett ur asken med fingrarna, än mindre skulle jag stoppa den i munnen… !!! :-/

 3. Lina skriver:

  Hahaha, känner igen det där. Vi har Höganäs tallrikar i flera färger och min dotter (22 år) bara vägrar att äta på de gula tallrikarna. Har alltid gjort. Trodde hon var ensam i hela världen om detta. Tydligen inte 🙂

 4. SoP skriver:

  Jag köpte nya plastgalgar till hela klädkammaren ,och de var gjutna åt fel håll – till Min klädsstångsordning,så den fula baksidan vette mot mig – till slut blev jag så galen att jag bytte ut allihop mot Ikeas bumeranggalgar 🤗 Nu senast när jag fyllde på med galgar (köper två paket vid varje ikeashopping) upptäcker jag att de gjort om modellen. Gräsligt störande. 🙄 plastgalagarna torkar jag tvätt på i badrummet (hamnar åt rätt håll där -pho) -idag hade Maken hängt två åt fel håll. Stod och tänkte att jag är nog lite sjuk.

  1. SofiaFj skriver:

   Du är fullt normal!

 5. Bellsan skriver:

  Jag kan inte åka hissar som är röda eller blå på insidan. Jag gillar inte hissar överlag, men är de röda eller blå går det inte alls, inte ens med sällskap. De känns mindre, jättegamla och livsfarliga.

  1. SoP skriver:

   Tänkte på det idag på sjukan – vilken tur att den är grön !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..