Den perfekta fredagen

Jag är ensam hemma, så när som på Nisse, och gissa om jag njuter. Jag älskar att vara helt solo och skulle helst vilja bo vägg-i-vägg med maken i en radhuslänga.

Men, eftersom han tycker att man som gifta ska bo ihop så blir det ingenting av med den önskan …

I stället ägnar jag denna fredagkväll med att underhålla mig med ett av mina favoritnöjen: läsa Daisy Beauty från pärm till pärm.
Mycket nöjd blev jag när jag såg betyget på ett av mina ”varje-dag-måsten” när det kommer till hudvård: SkinCeuticals H.A. Intensifier.
Det jag älskar med den här tidningen är alla tips, tester och råd. Den är dessutom helt transparent när det gäller tester och annat. Detta eftersom Kicki, som äger tidningen, tror på ärlighet.
Den här har jag varit på väg att köpa länge men glömt. Den har fått mycket bra feedback så nu sladdade jag in på GlossGods hemsida och beställde. Är galet förtjust i svenska märken och jag känner Marielle som står bakom GG. Superdriven tjej som även driver en make up-skola i Umeå.
Sjukt kul att läsa reportaget ”Läsarnas Frågor” där Kicki och Linnea svarar på frågor. Många bra tips. Och nä, det här är inget samarbete, jag är en fullt betalande prenumerant men är man det minsta intresserad av smink- och hudvård så är det här den bästa och enda  tidning på marknaden. HÄR kan du bli prenumerant.

Ni noterar Colan och äggmackan va? Japp, när man är ensam slipper man laga mat och kan äta sånt man bara älskar!

Kunde inte haft en bättre fredagkväll och start på helgen.

  1. Anne skriver:

    Varför får jag upp en dansk sida när jag försöker handla och sen får jag inte shoppa? IQ fiskmås på mig känns det som?

  2. Hmm Mona… ser att du ätit en äggmacka. Hur går det ihop med din vego månad?

    Schhhhh jag ska inte skvallra *ler*

    Madde

    1. Jo men det får jag äta. Inte kött, fisk och fågel.. Heter tydligen … nåt jag glömt nu….vakto…lakto…äh fan, minns inte!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..