Årets mest intressanta inbjudan

Palina är ett svenskt jättebra sminkmärke som startades av Lina, en gammal läsare här inne. Med åren har hon utvecklat företaget och i portföljen har hon nu även mycket bra hudvård.

Lina-10
Lina jobbar som en gnu och med hårt arbete, bra ingredienser och mycket kunnigt folk har hon med en åsnas envishet lyckats. Jag bugar för människor som Lina. Hon är dessutom en väldigt behaglig människa. Märkligt ord kanske men hon är genuint genomtrevlig och jag är så himla glad över att det går bra för henne och företaget. 
Unknown
Jag får en del inbjudningar till event och annat och jag går sällan … men, jag kan helt ärligt säga att jag nästan gjorde en kullerbytta när det här damp ned i mailen. Lina har hintat om att hon har nåt stort på gång så det här ska bli galet intressant!

  1. Maria skriver:

    Vill gärna veta mer om detta. Hört mycket bra om detta märke. Vad härlig människa hon verkar vara. Stort lycka till i framtiden önskar jag till henne.

    1. Jag är sjukt nyfiken på vad de har lyckats ta fram och ska med glädje prova det!

  2. Malin skriver:

    Testa gärna morot och hallomibiffar😋receptet kommer från Ica, jag dubblade hallomin o serverade med bulgursallad o en stor klick med creme fraiche(med riven vitlök i) så gott..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..