Ge mig tips tack

Om några veckor kommer min fransförlängning vara ett minne blott … för några månader framåt. En av er läsare rekommenderade fransserum men när jag googlar så finns det flera sorter och jag blir confused när jag läser recensionerna. 

download-2
Vill verkligen ha tag i ett bra så please hit me med det bästa märket. Skiter i vad det kostar eftersom utgiften ändå finns där varje månad.

 1. Lina skriver:

  Testa lashlift, superbra! Jag har gjort hos ”Lisas fransar”

 2. Anna skriver:

  Testat X-lash och Nanolash
  X-lash fungerar men kan bli viss irritation, Nanolash funkar klockrent utan irritation. Fått frågan om jag har lösfransar – rekommenderas

 3. Laila skriver:

  Hej,
  Vill bara nämna att jag använt 2 olika och fick allergi utav båda, så var lite försiktig och sluta om du märker att det börjar klia!!
  Kram

  1. Jannike skriver:

   Xlash är helt fantastisk! Mina fransar är så långa så att jag knappt kan ha mascara på dem. Har tidigare gått och gjort fransar på salong, no more!!

 4. Ulrica skriver:

  Hej Mona! Jag kan rekommendera Xlash PRO, man måste vara envis och använda det varje kväll i ganska många veckor innan resultat nås. Jag har ställt en påminnelse på det så jag kommer ihåg det. Använder det i perioder och underhåller det lite mer sällan mellan dessa.
  Men du måste som sagt hålla på minst 6-8 veckor innan du känner att dina fransar växer till sig!
  Lycka till! 🙂

  1. Nu har jag googlat som attan och det låter som om den är bäst så nu har jag beställt den. Kan ju lika gärna börja nu, innan mina förlängningar trillar av!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..