ANNONS

Varför är kvinnor så satans elaka

/

Jag har en kompis som driver en butik på Österlen, Reunion Home/Café Blå Elefant i Hagestad.

Hon började i branschen som grossist inom heminredning, var bland de första, om inte först, med att ta in marockansk keramik i Sverige. Efter några lysande år blev hon utsatt för ett bedrägeri som höll på att stjälpa henne helt. Envis som två åsnor harvade hon vidare och kämpade som en gnu för mat på bordet. Det gick några år …

… och det lönade sig. Rejält. Vid sidan av sitt grossandet driver hon idag en av Österlens finaste butiker där man även kan fika. Hon sliter som en babian och det går oerhört bra för henne, men g i v e t v i s kommer gamarna fram från sina gömmor då. 

Skärmavbild 2019-08-07 kl. 08.59.07
Skärmavbild 2019-08-07 kl. 08.58.34

21
155

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00