När man går all in … med allt tydligen

Jag har alltid varit ”antingen/eller”. Det finns inget lagom, eller normalt i vissa av mina beteenden.

Hittar jag en byxa jag gillar så köper jag gärna samma modell i flera färger. Börjar jag scrappa så köper jag ALLT som finns (har 25 flyttkartonger med scrapgrejer i källaren). Fastnar jag för en skomodell, well, då köper jag flera färger. Som med Calou. Eller sandaler från Pons. 

Mm. I know. Crazy as fuck. Å andra sidan är jag en sån som skiter fullständigt i vad som är inne och ute. Jag använder mina grejer i många, många år.

Sen en tid har jag snöat in på läppstift. En kompis sa vid ett tillfälle att ett läppstift gör så mycket så då ”klarar man sig undan annat”.  Det är sant. Man känner sig piffad bara genom lite färg. 

En liten del av min samling. Jag vet. Galet. Får mycket, köper mycket men ger också bort (de jag inte gillar … oanvända så klart).
img_0536
Läppstift är min akilleshäl och jag handlar nästan alltid på rea. Favoritmärkena är .Färg, Linda Hallberg Cosmetics, IDUN, Dior och Wet’n Wild.
IMG_2306
Sommarens uppstickare är dock Physicians Formula som jag hittade i Spanien men som inte lanseras i Sverige förrän nu i augusti. Galet nice och uppmjukande.
IMG_2945
IMG_2946
Trots att jag har använt läppstift varje dag i ett par års tid nu så håller jag fortfarande på att vänja mig vid ”utstickande” färger.
IMG_2943
Har som sagt något på läpparna varje dag, ibland går jag all in och ibland är jag neutral. Bara på en enda bild nedan är jag sminkad runt ögonen, övriga bilder kör jag bara hyfsat starka färger på läpparna, eller lite mer neutralt.
IMG_2944
IMG_2942
Herrejeflar så ofta jag tar selfies … upptäckte jag nu när jag skulle leta läppstiftsbilder! Ser en annan sak också: jag ler ytterst sällan med öppen mun. Haft grymma problem med mina vidrigt gula kaffetänder. Just nu kör jag en hemmablekning som tandläkar-Tove sagt att jag ska göra. Hon vill se om det har en tillräckligt bra effekt, eller om jag måsta skaffa fasader.

Tänkte på en sak, har ni en ”bra sida”? ALLA jag umgås med säger alltid ”vänta, jag måste stå på rätt sida” när jag ska ta foton. Jag har aldrig fattat det där för jag ser inte vilken som är min eventuellt braiga sida. Jag bara tar. Oftast sitter jag i bilen … när den står stilla så klart … och tar mina selfies. Ljuset brukar vara bra då så det är sällan jag behöver knäppa mer än nån enstaka. What you see is what you get. Orka hålla på med filter och annat skit.

Just det ja. Måndag idag. Ny vecka och nya möjligheter … det är väl så man säger?

Häpp

 1. JH skriver:

  Läppstift eller inte men alltså du och Sofia Wistam kunde vara systrar, så lika ni är nu när jag kollade in bilderna. Har du btw sett vilka fina smycken hon tillverkar och säljer på sin hemsida. Hon kallar serien för The cirkel of life och heartbeat.

 2. Tara skriver:

  Du är fin, alltid, det vet du, men jäklar i havet, vilken snäcka på mittenbilden i övre raden – tänker bilderna sex o sex – över texten, som börjar med:

  ”Trots att jag använt läppstift..”

  Hängde du med? 😂

 3. Anne skriver:

  Hrmpf! Skrapar med foten här. Jag äger inte ett enda läppstift 🙈😊. Vilket märk köper jag för att ta läppstifts oskulden?

  1. Jag gillar ju att supporta svenska märken… Gå till en riktig sminkavdelning och be om hjälp med ton. Börja med nåt lite mer diskret och ”jobba dig upp”! Återkom till mig sen, måste få höra vad du tycker efter ett tag!

   1. Anne skriver:

    Taget! Jag återkopplar 💋. 😁

 4. Ullis skriver:

  Jag har helt klart en bra sida, det är en stoooor skillnad på min högra och vänstra sida. Tror dock att det endast är jag själv som ser skillnaden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..