Pride och caféjobb

IMG_2891
Igår morse åkte jag och hämtade 28-åringen för vidare färd in till Wilmer Kaffebar. Malin behövde hjälp eftersom Prideparaden skulle av stapeln och då är det alltid mycket folk på Wilmer eftersom det ligger nära avgångsplatsen. 
IMG_2875
Varje gång jag jobbar där så måste jag skriva in mig i nån sorts loggbok. Känns som om man skruvar tillbaka klockan hundra år eftersom allting annars brukar vara digitaliserat. 
IMG_2892
IMG_2840
Malin hade gjort i ordning en stor skylt som vi knallade ned till ett torg och satte upp.
IMG_2858
IMG_2852
Torget ligger precis där varenda kotte passerar för att ta sig till paraden, så det var perfekt läge för skylten.

Dagen startade lugnt men sen blev det åka av. Helvitti så mycket folk det kom. 

IMG_2876
Linnea hänger ofta på Wilmer och igår var inget undantag.
IMG_2879
Hon skulle dessutom gå med i tåget och jag passade på att ta lite foton. 
IMG_2884
Kolla spirorna! Fattar inte hur hon skulle orka gå i dom där pjucken hela eftermiddagen!
IMG_2888
Innan det var dags för tåget så hade hon en lunchdejt med ett gäng kompisar. 
IMG_2886
Jag fortsätter min vegetariska karriär och det här blev gårdagens lunch. Malin blir galen när jag lägger upp bilder på mina egenkomponerade luncher från Wilmer. ”Jag vill ju inte att folk ska tro att jag på serverar mat som ser ut så där!”
IMG_2893
Varje år sätter Malin och hennes sambo Johan upp ett rep med pridefärgerna och varje år är det alltid någon lastbil som kör in i den … trots att den hänger högt som attan.
IMG_2894
Den här sopbilschauffören var så bussig att han klättrade upp och fixade till det.

Sju timmar senare åkte jag och 28-åringen hem. Mörbultade. Jag råkade böja mig fel på förmiddagen och fick värsta låsningen i ryggen. Det var inte läge att dra hem så det var bara att bita ihop och låta bli att känna efter. Maken var bussig och gav mig en halvtimmes massage så att den värsta värken försvann. 

IMG_2897
Lite senare kom Malin och Johan över med middag. Sushi och wok. Alla i min närhet är hundra procent övertygade om att jag kommer torska med min vegetariska månad men saken är den att när jag går all in, då går jag verkligen all in.

… så jag fick plocka i det som inte var kött/fisk/fågel.

IMG_2899
Avslutade lördagskvällen med skitroligt spel.

Sen gick jag och lade mig i Talibanens säng. Hon är borta i två veckor då hon ska jobba som ledare på ett konfirmationsläger. Make är inne i nån lång period av att han snarkar så ända in i helvitti vilket gör att jag inte kan sova, även fast jag har öronproppar.

 1. Petra skriver:

  Öronproppar är helt underbart. Själv har jag alltid öronproppar när jag sover. Sover så mycket bättre när det är tyst och jag slipper alla störande ljud. Bara vetskapen att man inte kommer att störas av ljud under natten gör att man sover bättre. Tycker det är hur skönt om helt att plugga in öronpropparna riktigt djupt i öronen och höra hur alla ljud stängs ute mer och mer när propparna expanderar i öronen för att till slut bli helt tyst. Ibland får jag dock lite ont i öronen av propparna. Du råkar inte har något bra tips på sköna öronproppar att sova med?

 2. Hanna skriver:

  Vän av ordning vill ändå göra en lite försiktig kommentar om att det inte är tillåtet att sätta upp skyltar sådär. Men nu är ju allt över

  1. Haha, I know och det roliga är att ”huvudkontoret” för Polisen samt Stockholms tingsrätt ligger runt hörnan och det är alltid poliser på Wilmer, så även i lördags!=)

 3. Helena skriver:

  Även,jag har snarkat..men så fick jag en cpap. Räddningen kan jag säga!
  Självklart fixar du dina 31 dagar..visa dom bara 🙂

 4. Eva skriver:

  Frihöjd ska vara 4,5 meter. Ser ut som flaggorna hänger rätt långt ner🙈

  Kul med fullt ös i cafet☀️😎🥳

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..