ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Inventering

REKLAM för mina egna prylar!

Om man inte har något roligare för sig kan man alltid inventera på en söndag.

Skämt å sido, jag tycker att det är kul som attan. Älskar mitt kontor och lager som jag har i källaren. Söndagar brukar jag för övrigt packa ordrar, galet kul! 

IMG_2916
Det här det jag säljer överlägset bäst av.
img_6980
Med på bilden borde även hårpinnarna vara. Beställer hundra åt gången och tror att det ska räcka men det tar slut och jag beställer nytt. Hela tiden. Vågar inte ha något så kallat överlager, om ut i fall jag skulle bli sittande med för många som inte säljer slut … så jag fortsätter med hundra åt gången. Bästa håruppfinningen ever!

Galet glad över att mina cashmereponchosar säljer bra. En produkt jag alltid kommer ha i lager. Ska sätta mig och beställa fler till hösten och ni som har koll: är det några speciella färger jag ska köpa in? Jag har inte fått höstens färgkarta från tillverkaren än så jag måste få återkomma med den till er. Som jag berättat tidigare är det en litet familjeföretag som tar fram dom åt mig och de har inte hur många getter som helst, därför är antalet färger begränsat.

Snart är det Formex-mässa och jag ska dit och se om jag kan hitta något annorlunda och roligt. Tänker ägna två-tre dagar och plöja igenom mässan och försöka undvika att stå och snacka skit med alla man känner genom åren som utställare själv!

HÄR hittar ni min webbshop!

Inventering

17
62

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.