ANNONS

När en taliban fyller 16 år❤️

/

För 16 år sedan åkte jag in akut till BB för ett planerat kejsarsnitt, som blev ett akut kejsarsnitt. Jag var så galet glad över att få ytterligare en dotter … givetvis hade jag tagit reda på kön eftersom jag inte kunde hålla mig. Hon är dessutom född i samma månad som 28-åringen varför alla sparade dyrkläder kom till användning en vända till.

Enda nackdelen med att ha barn som är födda mitt på sommaren har varit alla kalas genom åren. Varenda kotte är bortrest. 28-åringen ”överlevde” det där ganska bra, men talibanen har haft det tufft. Även om vi fixat kalasen när skolan har börjat så har hon inte tyckt att det varit samma sak. Så klart.

Men. Nu är hon stor och bryr sig mindre. Jag tror inte att det finns föräldrar som inte är stolta över sina barn och jag är inget undantag. Hon är fantastisk. Galet intelligent. Snabb i skallen, superlättlärd och har bra betyg utan att ha tagit i för kung och fosterland. Omtänksam med ett varmt hjärta. Visst, en böna med norra Europas största kvot av tonårshormoner, men med lite tur passerar vi den vågen … om nåt år eller två!

IMG_2753
Hon var tre år när jag startade bloggen och ofta när jag ska kolla en specifik händelse, går jag in här och letar upp info. Bästa biblioteket ever. Älskar för övrigt andra fotot högst upp: jag smygfotar henne när hon är 9 år och ber till Gud. Eller näst sista där hon själv har sminkat sig till en Halloweenfest.

Om några veckor startar hon gymnasiet. Kom in på sitt förstahandsval: Ekonomi/Juridik. Innan dess ska hon i väg i två veckor på konfirmationsläger. Hon ska jobba som ledare och har gått kurs hela våren.

Men, allra först ska hon fylla 16 år hela dagen idag.

Min bäbis.❤️

Japp, får lägga ut alla bilder …

21
181

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00