När en taliban fyller 16 år❤️

För 16 år sedan åkte jag in akut till BB för ett planerat kejsarsnitt, som blev ett akut kejsarsnitt. Jag var så galet glad över att få ytterligare en dotter … givetvis hade jag tagit reda på kön eftersom jag inte kunde hålla mig. Hon är dessutom född i samma månad som 28-åringen varför alla sparade dyrkläder kom till användning en vända till.

Enda nackdelen med att ha barn som är födda mitt på sommaren har varit alla kalas genom åren. Varenda kotte är bortrest. 28-åringen ”överlevde” det där ganska bra, men talibanen har haft det tufft. Även om vi fixat kalasen när skolan har börjat så har hon inte tyckt att det varit samma sak. Så klart.

Men. Nu är hon stor och bryr sig mindre. Jag tror inte att det finns föräldrar som inte är stolta över sina barn och jag är inget undantag. Hon är fantastisk. Galet intelligent. Snabb i skallen, superlättlärd och har bra betyg utan att ha tagit i för kung och fosterland. Omtänksam med ett varmt hjärta. Visst, en böna med norra Europas största kvot av tonårshormoner, men med lite tur passerar vi den vågen … om nåt år eller två!

IMG_2753
Hon var tre år när jag startade bloggen och ofta när jag ska kolla en specifik händelse, går jag in här och letar upp info. Bästa biblioteket ever. Älskar för övrigt andra fotot högst upp: jag smygfotar henne när hon är 9 år och ber till Gud. Eller näst sista där hon själv har sminkat sig till en Halloweenfest.

Om några veckor startar hon gymnasiet. Kom in på sitt förstahandsval: Ekonomi/Juridik. Innan dess ska hon i väg i två veckor på konfirmationsläger. Hon ska jobba som ledare och har gått kurs hela våren.

Men, allra först ska hon fylla 16 år hela dagen idag.

Min bäbis.❤️

 

Japp, får lägga ut alla bilder …

 1. Grattis! Minns fortfarande när hon var 4,5 och frågade om det fanns svänga rulltrappor eller när du försökte få in henne från trädgården när det var snö och slask ute. Du sa att hon fick dricka choklad i soffan om hon inte spillde för då skulle du bli förbannad. Hon svarar dig att det inte är någon idé att du blir det, för hon vet ändå inte vad det betyder. Jag är övertygad om att talibanen kommer hå långt. 😊🎈🎉

  1. Hahaha, så jäkla kul att du kommer ihåg! Har totalglömt sånt här!

 2. Bodil skriver:

  När jag har patienter födda samma år som min dotter tänker jag ett ögonblick på dem som ”barn”.
  Sen kommer jag ihåg att hon är 39 …

 3. Jossan skriver:

  Grattis! 🎈
  Insåg just att jag läst din blogg och följt dig sedan strax innan talibanen fyllde sju. Höll på att trilla ur soffan när jag såg att du skrev 16 år, för det betyder ju att det gått ett bra tag sen jag gick på gymnasiet och för första gången snubblade in här hos dig ❤

 4. Anne skriver:

  Grattis till din vackra Taliban. 🌹. Jag måste hängt här länge känner jag. Och vad skicklig Halloween sminkning! 😳😊

 5. Stort GRATTIS till din 16-åriga tjej🌹🏵🌷Tycker för övrigt att hon är jättesöt på ALLA bilder❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..