ANNONS

B ä s t a köksredskapet

/

Jag har skrivit om den här förut men är tvungen att göra det igen. 

c5074506-d3d5-4fa2-bb2a-f91a4f0bdd3e
För några år sedan hittade jag den här hackaren. Sedan den dagen har livet med lökar nått en ny nivå, hehe. Jag hatar att skiva/hacka lök och har genom åren testat alla knep som finns för att undgå rinnande ögon. Det här är den ENDA lösningen. Galet, g a l e t, bra. Min mamma ”hånade” mig och tyckte att jag var lite larvig som köpte den. Tills jag beställde en till henne.

Jag har letat efter fabriken som gör den men inte hittat exakt samma. Skulle lätt börja sälja den själv om jag får tag på den. Har köpt flera stycken och gett bort till kompisar och alla säger samma sak: överjävligt bra. Man drar i ringen, som om man drar igång en gräsklippare, och några drag senare har man yttepytte små bitar av lök. Den är dessutom superlätt att göra ren.

Jag har letat efter fabriken som gör den men inte hittat exakt samma produkt. Skulle lätt börja sälja den själv om jag får tag på den.

Kostar inte många kronor heller och du hittar den HÄR.

23
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00