B ä s t a köksredskapet

Jag har skrivit om den här förut men är tvungen att göra det igen. 

c5074506-d3d5-4fa2-bb2a-f91a4f0bdd3e
För några år sedan hittade jag den här hackaren. Sedan den dagen har livet med lökar nått en ny nivå, hehe. Jag hatar att skiva/hacka lök och har genom åren testat alla knep som finns för att undgå rinnande ögon. Det här är den ENDA lösningen. Galet, g a l e t, bra. Min mamma ”hånade” mig och tyckte att jag var lite larvig som köpte den. Tills jag beställde en till henne.

Jag har letat efter fabriken som gör den men inte hittat exakt samma. Skulle lätt börja sälja den själv om jag får tag på den. Har köpt flera stycken och gett bort till kompisar och alla säger samma sak: överjävligt bra. Man drar i ringen, som om man drar igång en gräsklippare, och några drag senare har man yttepytte små bitar av lök. Den är dessutom superlätt att göra ren.

Jag har letat efter fabriken som gör den men inte hittat exakt samma produkt. Skulle lätt börja sälja den själv om jag får tag på den.

Kostar inte många kronor heller och du hittar den HÄR.

 1. En likadan, fast med en skärare och något mindre köpte jag på Coop för 99 kr i vintras. Mitt bästa köp någonsin, tror jag. Hackar löken på några sekunder i perfekta bitar och utan tårar.

 2. Maria skriver:

  Tupperwares har bott här i måååånga, måååånga år. De har utvecklat och förbättrat den genom åren. Superbra😍

  Kram SkåneMaria 🌸

 3. Liz skriver:

  Jag älskade min sån där från tupperware som gick sönder. Har letat efter en lika bra sen dess, ska lätt ge den här en chans!

 4. Lotta skriver:

  Köpte den direkt när du tidigare skrev om den. Jag lever med en familj där det tydligen är lag på att äta tacos varje fredag, år ut och år in (ja, jag har ruttnat på tacos). Den är super, förutom när det kommer till gurkan. Då anser jag att den gör jobbet lite för bra, för det blir väldigt vattnigt. Men till alla andra grönsaker så är den helt underbar. Älskar köksredskap som inte tar så stor plats, och som är lätt att rengöra, och den här uppfyller kraven 🙂

 5. Celine skriver:

  Såg nu att chef’n bara är varumärket. Filament brands är det riktiga företaget från usa. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..