ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

För oss som inte gillar att sola

Mona Rekommenderar

REKLAM för mina egna prylar!

IMG_2439
Jag tjatar ofta om att jag inte gillar att sola och framför allt inte att få sol i ansiktet då det har förstört mitt ansiktet totalt.

Himla bra att det finns andra knep för att känna sig fräsch. Ovan är mina “måsten” på somrarna. Nytt i år är den glittriga oljan från Yves Rocher. Den köpte jag i Paris i våras och den är jättefin på. Yttepytte glitter som glänser lagom mycket.

Body Blur:en har jag använt i ett par år och smörjer in ben och armar med. Har ett jättefint skimmer.

TanCan är mitt knark och i många år använde jag bara TanCan Bronze men flera av er läsare tjatade på mig om att jag skulle testa TanCan Clear. En genomskinlig vätska som jag inte vågade använda just för att man inte har kontroll över hur mycket man sprejar. Men, jag testade och sa*an i gatan så bra den är. Mycket lättare att använda än bronzern … som kräver att man gör det “dagen före”.

Men, båda ger en extremt trovärdig “solbränna”. Himla bra att det är jag själv som säljer den! HÄR finns den.

För oss som inte gillar att sola

5
41

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.