För oss som inte gillar att sola

IMG_2439
Jag tjatar ofta om att jag inte gillar att sola och framför allt inte att få sol i ansiktet då det har förstört mitt ansiktet totalt.

Himla bra att det finns andra knep för att känna sig fräsch. Ovan är mina ”måsten” på somrarna. Nytt i år är den glittriga oljan från Yves Rocher. Den köpte jag i Paris i våras och den är jättefin på. Yttepytte glitter som glänser lagom mycket.

Body Blur:en har jag använt i ett par år och smörjer in ben och armar med. Har ett jättefint skimmer.

TanCan är mitt knark och i många år använde jag bara TanCan Bronze men flera av er läsare tjatade på mig om att jag skulle testa TanCan Clear. En genomskinlig vätska som jag inte vågade använda just för att man inte har kontroll över hur mycket man sprejar. Men, jag testade och sa*an i gatan så bra den är. Mycket lättare att använda än bronzern … som kräver att man gör det ”dagen före”.

Men, båda ger en extremt trovärdig ”solbränna”. Himla bra att det är jag själv som säljer den! HÄR finns den.

 1. Sandra skriver:

  Oljan ger bra skimmer men usch så den stinker.. önskade oljan finns utan parfymen.

  1. Va, tycker du? Har hört andra säga samma sak men jag tycker den doftar gott!

   1. Sandra skriver:

    Japp jag vet inte vad det är men starkt och många dofter i en.. men får hoppas jag kan hitta en som är doftfri.

 2. Carola skriver:

  Den glittriga oljan är super 👌🏽

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..