You got to love her

När vi skulle handla på taxfreen på hemresan så sa talibanen att hon ville köpa en parfym. Jag svarade henne att hon kunde gå igenom mitt parfymskåp hemma i stället.

Jag gillar att köpa parfymer men det slutar alltid med att jag bara använder en eller max två av de jag har.

Sagt och gjort. Härom dagen kommer hon ner från mitt badrum med ett gäng flaskor och tackar så mycket. I förbifarten håller hon upp en flaska och säger:

”Hittade en JÄTTEGOD toasprej också!”

Jag sitter försjunken i datorn och tror att hon pratar om nån av mina bajssprejer. Jag vänder upp blicken och ser mest troligt väldigt konstig ut.

Hon tittar på mig och ser att jag verkligen ser frågande ut … och fortsätter: ”ja, kolla en Eau de toilette!”

IMG_2471
Jag kan inte hålla mig och börjar asgarva. ”Men älskling, ”eau de toilette” är ingen toasprej, det heter så. Vi slarvar när vi säger ”parfym” när det är en eau the toilette …. skillnaden är längden på hur länge de luktar. Parfym har en högre koncentration. Har i n g e t med bajssprej att göra!”

 

 

  1. Hahahah kommer tänka på den kommentaren varje dag när jag sprayar på mig bajssprayen och tar mig an en ny dag! 😂😂

  2. Ha ha ha ha ha. Måste älska henne! Säljer morsan bajssprej så kanske inte tanken är så konstig. Helt underbart! Jag köpte förresten en ny bajssprej och har med på min semester som startade idag. Orka en vecka med mannen och endast en toa, sprejen är livsviktigt. 😉

  3. Nettan skriver:

    Favoritparfymen. 😀

  4. För flera år sen fick jag en parfym av min far, nån hemsk 80-talsdoft. Hemma använder vi den som bajsspray. Var hos pappa i påskas (100 mil mellan oss), vad händer… Tadaa här har du kära dotter, en till likadan parfym. Jag var livrädd att min 6-åriga dotter skulle ropa ”den använder vi hemma när vi har bajsat!” 😂

  5. Agneta skriver:

    🤣🤣 En av mina älsklingsdofter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..