ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Hôla kompisar, I’m home!

Resor

Det var ju inte så att man gjorde en high five när resväskan skulle packas igår direkt. Nisse blev dessutom svinstressad och trodde att jag ska åka ifrån honom.

IMG_2447
Det är samma sak v a r e n d a gång: så fort han ser min rosa resväska så vet han att det är matte-lämnar-mig-själv-med-dårarna som gäller. Han har svårt att komma ihåg att han åtminstone en gång om året får hänga med.

Same procedure varje gång: hoppar rakt ner i väskan och ligger där tills jag tar bort honom fysiskt. Han hoppar aldrig ur frivilligt. 

IMG_2435
När jag åker på semester med familjen på det här sättet föredrar jag att hyra boende. Det är vår tredje hyra-hus-i-Spanien-semester och fler lär det bli. Dock kan jag efter denna resa konstatera att jag ska kartgoogla mer noggrant nästa gång. 
Skärmavbild 2019-07-22 kl. 16.36.32
Då hade jag sett hur tätt husen ligger. Man kan ju aldrig veta vad man får för grannar i ett område där vartannat hus, om inte fler, är för uthyrning men … kan ju säga att 11 engelsmän … plus barn och orimliga mängder av öl … i ett hus mitt emot …  inte är att föredra.
Skärmavbild 2019-07-22 kl. 16.43.03
Så här ser det ut där vi bodde förra sommaren och om allt går som det ska så blir det samma hus där igen. Att få lugn och ro är klart värt pengarna. 
IMG_2460
Fattar för övrigt inte hur jag lyckades med att ha 28 kg med mig hem. Då hade jag ändå tryckt ner lite grejer i makens bagage när han åkte hem för 11 dagar sen. Trodde jag bara har handlat lite skor … 
IMG_2458
Det här är en av anledningarna till att jag ska ta fram en grej som man kan ha när man flyger. … så slipper man sitta med jackorna över ansiktet.
IMG_2459
Själv är jag en riktig sexmagnet. Det jobbiga är bara när man vaknar och inser att dreglet rinner ner för mungipan. Mest troligt har man snarkat rejält också.
Skärmavbild 2019-07-20 kl. 18.48.21
Wilmer-Malin och jag är, som jag tidigare skrivit, sällan borta från varandra men nu har det varit lite väl länge.
IMG_2467 2
 … därför blev Wilmer Kaffebar prio ett när vi kom hem. Duschade inte ens utan jag och 28-åringen åkte raka vägen dit!
IMG_2436
Råkade för övrigt färga håret lite tokigt härom dagen. Köpa färg på ett snabbköp i Spanien är kanske inte att rekommendera.

Men, jag matchar glasögonen i alla fall. Alltid nåt!

Hôla kompisar, I’m home!

8
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.