Att komma hem från semester

Det bästa med att komma hem, när man har varit borta länge, är att gå igenom posten.

IMG_2485
IMG_2486
Månadens Glossybox bjöd bland annat på Rituals handcreme och PawPaw. Good shit!
Vet inte riktigt varför jag har fått den här boken men jag är inte den som är den! Kan bli intressant att läsa då författaren är en erkänt duktig föreläsare. 
IMG_2479
Det roligaste paketet var dock det här. Marie, en kompis i Skåne, var under många år grossist inom smycken. ”Vanliga” bijouterier till låga priser. Hon tog en paus på ett par år men det kliade för mycket i fingrarna så nu har hon dragit igång igen men på en högre nivå. Guldpläterat stål, á la Edblads-kvalitet. Men, kalasbra priser.
IMG_2481
Kan dessvärre inte hänvisa till nån webshop då hon som sagt bara grossar. Vet dock att Kiki, som har agenturen för Cream i Sverige, kommer sälja dessa smycken … så där det finns Cream-kläder, kommer By Odahl finnas. 
IMG_2484
Supersnygga grejer.
IMG_2474
Blev GALET kär i den här droppen. Fick även örhängen till. Jag är superallergisk mot nickel men testade dom och kunde ha dom hela dagen utan problem. Jätteglad över kvaliteten på den nya kollektionen så jag hoppas verkligen att det blir en succé!
palm-leaf-necklace-l-gold_grande
Har för övrigt hittat ett halsband to die for. Emma Israelssons ”Leaf”. Kan inte bestämma mig för vilken längd på kedjan bara. Visst är det snyggt?!

 1. Tove skriver:

  Jag beställde en Lief. Också osäker på längden, men tänkte att det ju går att byta om det inte blir bra. Men det blir det nog. Tack för tipset!

  1. I know, men jag skulle vilja prova först. Vet inte heller om jag vill ha det stora, eller lilla lövet…

 2. Nina skriver:

  Hej , skulle vilja fråga om en sak :
  Har du använt Anti – Age Global serumet du köpte på Yves Rocher i Paris , och vad tyckte du isåfall ?
  Jag har använt det i 2 månader och kan inte se nån skillnad ….
  Hälsningar Nina

  1. Japp, testade varje dag i en månad men märkte ingen större skillnad…dock doftar den fantastiskt!😂😂😂

 3. Mia skriver:

  Ja det halsbandet är sååå snyggt! Jag har precis som du också funderat på vilken längd som är mest användbart, jag gillar mest långa halsband men det är ju snyggt att kombinera halsband i olika längder. Svåra frågor som tål att tänkas på ett tag😉😉

  1. Problemet är att det bara tycks finnas på Smycka här i Stockholm. Åkte dit och kollade men de hade bara en kortare kedja. Jag behöver åtminstone 50 cm då jag vill ha den tillsammans med min fågel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..