No more badkruka

Skärmavbild 2019-07-18 kl. 22.32.19
Ni som följer mig på Instagram såg att jag äntligen fick röven ur och vågade mig ner i poolen härom dagen. (Tankini från Hogengard.se) 
IMG_2339
Alltså, när jag väl kommer i så är det ljuvligt men jag är en sån sablans badkruka och h a t a r kallt vatten. I vår pool är det 27 grader och det kan ju tyckas varmt men, jag tycker i alla fall att det är askallt. Tills jag kommit i under några sekunder. 
IMG_2340
Problemet är solen. Jag vill absolut inte ha sol i ansiktet, och helst inte på kroppen, men det senare är lite svårare att undvika när man ska bada.
IMG_2127
Har så galet fula solskador efter åratal av maniskt solande, särskilt i mitt ansikte. På den tiden helst med kokosolja också. Payback time de luxe nu kan man säga.

Det optimala vore en grund del av poolen där man kan ligga med hela kroppen under vattnet.

IMG_2341 2
Då skulle jag kunna vara i poolen hela dagarna.

Pallade för övrigt 3 minuter så här, sen var det bara att kliva upp och lägga sig i skuggan!

 1. Så kallade solskador uppkommer inte enbart av solen, den underliggande orsaken är hormonobalans och i viss mån kan även näringsobalans spela in. Är kroppen i balans skapas ingen hyperpigmentering oavsett hur mycket man solar. Det fina med det är att om man läker ut obalanserna så försvinner även pigmentfläckarna och då återkommer de inte så fort man får dagsljus på dem heller, vilket annars är det vanliga. I stort sett allting du ser på utsidan har sitt ursprung på insidan.

 2. Lina skriver:

  Ååååh det ser ljuvligt ut 🙂
  Jag halleduttan vad man solade galet när man var yngre. Man pressade ju timme ut och timme in och ju rödare man var på kvällen desto härliga dag hade man haft, typ.
  Ha en underbar fortsatt semester!

 3. U know me baby, tvättade mig i sjön denna morron åxå. Tempen har stigit till plus 16 grader!! Perfekt. Jag är vederkvickt, pånyttfödd o fräsch som ett frostnypt hjortronkart. Att tuttarna flyttar upp en våning av pur förvåning är inte heller fel 😆

 4. Anna skriver:

  Har du fått konstaterat att det där är ”solskador ” ?så ser jag ut på armar och ansikte också och utgått från att huden blir gammal och ändrar sig… ( jag har inte solat speciellt mycket under åren )

 5. Maria skriver:

  När man väl kommer i så är det ju så skönt 🏊‍♀️
  Och boken du läser ska jag strax börja med 👍🏻😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..