När Wilmer-Malin har tråkigt och att åldras

Det är inte många dagar på året som jag och Wilmer-Malin är separerade och de brukar gå bra de första dagarna. Sen blir hon/vi/jag lite uttråkade.

58490621518__F8006AA4-F47F-434F-AF81-9EE78861A71C
Härom kvällen bad hon mig att messa över ett foto på mig själv. 
IMG_2188
En minut senare kom det här. Höll fan på att svimma. Det var flera dagar före den här Face-appen började härja på nätet. 

Det enda jag ser är halsen!

IMG_2189
 Well, man såg väl ut så här för 25 år sen. Those were the days!

Att åldras är ingen större grej för mig …. längre … men jag sticker inte under stol med att jag använder botox mellan ögonbrynen och fillers på varje sida om munnen. Kommer aldrig att sluta med det. Sen spelar det ingen roll hur rynkig jag blir i resten av ansiktet, det är bara fint. Mina injektioner gör jag endast för att få bort min i annars jävla sura uppsyn. Just fasen, nu undanhöll jag något; har även fillers i överläppen. Senast var för två år sedan tror jag, så det börjar bli dags igen. D e t gör jag för mitt höga nöjes skull!

IMG_2190
Malin avslutade med att skicka det här.

Bra, då vet vi att det inte blir nån överraskning med att åldras tillsammans!❤️

  1. Men gud så lik Talibanen är dig på din unga bild! Har aldrig varit så tydligt som på den bilden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..