Hårpinne

img_6980
Jag älskar min hårpinne och det är flera av er som har frågat hur man sätter upp håret. Om ni går in på mitt Instagram så har jag lagt upp en film där … som jag hoppas kan hjälpa.
IMG_2440
Jag har håret uppsatt varje dag och genom åren fått höra att, även fast jag använder ”legala” snoddar, så sliter det på håret. Hittade den här pinnen och kan inte leva utan den.
IMG_2442
Det sitter som berg …

Du hittar den HÄR.

 1. Ankie skriver:

  Hej! Vill beställa en hårpinne. Har för mig att du skickar med DHL, även pinnarna? Har så svårt att ta mig till utlämningsställe för DHL så vill gärna veta innan beställning. Tacksam för svar hälsningar Ankie

   1. Ankie skriver:

    Pinnen kom idag, tack! Den är verkligen så bra som du säger:)

    1. Åh, vad kul att höra! Japp, jag kommer aldrig sluta att använda den. Kommer man bara på hur den ska användas så är den överlägsen!

 2. Malin skriver:

  Tyvärr så funkar den inte alls på mig 🙃🙈

  1. Anne R skriver:

   Skulle inte funka på mig helles som Mona gör det. Men om man sticker in pinnen några cm med böjarna åt fel håll, och en vänder pinnen åt andra hållet, utan att dra ut den från knuten, och så att böjen blir år rätt håll, och sen oätrycker in den i knuten hela vägen så låser man pinnen i håret. Svårt att förklara i text.

   1. Elenor skriver:

    Haha, precis så måste jag också göra😜

    1. Anne R skriver:

     Jisses vad det var stavfel i min tidigare kommentar. Glasögonen satt inte där de skulle.😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..