ANNONS

Solglasögon

/

IMG_2367
Såg på Instagram härom dagen att mina solglasögon är på rea nu.
IMG_2396
Var tvungen att messa Deniz på Synoptik och fråga om det verkligen var min modell som jag såg på hennes Instastories. 
IMG_2377
Jag får g a l e t många frågor om varifrån de kommer.
Skärmavbild 2019-07-09 kl. 12.45.23
Finns även i brunt. Och grönt, men just de gröna har jag inte sett fysiskt. Kan dock tänka mig att de är sjukt snygga.
IMG_2375
Det märkliga med dom här är att de passar 9 av 10 som provar dom. Jag håller mig gärna till en klassisk form eftersom jag är en tråk-Stina som gärna har mina grejer i hundra år. Bryr mig sällan om vad som är ”inne” och ”ute”. Väljer dessutom alltid att byta till slipade glas, vilket gör att de får en längre livslängd. Ser inte en meter utan glasögon så det är ett måste. Linser har jag slutat att använda.

12
47

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00