I semesterskåpet

Jag älskar ju hudvård och försöker lära mig så mycket som möjligt. Det finns ju en miljard märken och många är galet bra …. och mindre bra. Men, det som passar mig, kanske inte passar andra, och tvärtom.

IMG_1884
IMG_2229
På semestrar får man ju inte med sig så mycket …
IMG_2230
När jag provar något nytt så testar jag varje dag under 4-6 veckor, före det märker jag sällan något resultat. Det finns ett par märken som kommer följa mig till graven … om inte något annat dyker upp på vägen dit.
IMG_2330
Dessa två nattkrämer är för mig helt överlägsna. Reserols är dessutom ingen mask man ska tvätta av sig. Tycker det är asjobbigt med dom här ”vänta i 10-15 minuter-varianterna”. V a d gör man i duschen under tiden? Hade ju varit en sak om man badar …
IMG_2329
Den här är gaaaalet bra. Jag är ju livrädd för att få sol i ansiktet pga av solskador jag åsamkat mig genom åren så den här smörjer jag in mig med flera gånger om dagen här nere i Spanien. 
IMG_2331
När jag reser tar jag alltid med mig den här rengöringen. Överlägsen och räcker h u r länge som helst!
IMG_2391
Det är svårt att tro att 28-åringen är anal med ordning och reda …. när man fotar hennes badrumslåda här i huset.
IMG_2370
… och talibanen skulle hellre äta bajs än att använda något annat än hudvård från IDUN!😂

Bara maken kvar, men han använder inte ett skit. Har ett finskt babyfejs och börjar om möjligt bli lite torr så här med åren, men annars har han dessvärre en perfekt hy … morr.

 1. Ullis skriver:

  Smörjer endast ansiktet nån gång när det känns lite torrt. Köper nån kräm på apoteket för 100 lappen (olika varje gång). Tycker det känns så dyrt allting. I vintras köpte jag mitt första serum men förstod aldrig grejen. Det var ju som en dyrare kräm bara. Kroppen smörjer jag endast utomlands då man varit i solen, aldrig annars. Har ingen vana i det och känner inte att det behövs. Det känns som en djungel med alla krämer och allt man verkar behöva nuförtidenatt jag bara inte orkar sätta mig in i vad som passar mig. Men kanske borde man.

  1. Mitt problem är kroppen. Smörjer aldrig in mig. Köper krämer … smörjer in mig en gång… sen glömmer jag… Ansiktskrämer/serum och allt sånt, måste man ha varje dag under en tid för att se resultat. Jag fick lära mig att ha tålamod. Om du vill testa ett väldigt bra märke som inte alls är dyrt, prova Cetaphil!

 2. Ulrika skriver:

  Men…. är det ”på allvar” som du har med dig allt det där kladdet? Enkom till dig eller delar du med avkommorna?

  1. Enkom till mig och jag har använt/använder allt utom en av foundations:erna! Bra svenska där …😜

 3. Ellen skriver:

  Tips: Ta på ansiktsmasken 10-15 minuter innan du går in i duschen?

 4. Bea skriver:

  Berätta gärna mer om Palina🙏 Vad har du testat därifrån?😍

  1. Åh, Palinas grejer ä r svinbra. Har hennes rouger/läppglans samt den bästa, b ä s t a, primern: Magic Face Primer. Ligger på runt 400 kr men är dryg som attan. Den här rengöringen är kalasbra då den innehåller aktivt kol. Också väldigt dryg. Tar bara en yttepytteklutt och det räcker för hela ansiktet!

   1. Bea skriver:

    Tack för svar! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..