ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Gallerior och shopping i Spanien … med lite kackerlackor

Resor

Well, det råder ju ingen brist på köpcentrum här i Spanien, that’s for sure. Talibanen är i sjunde himlen eftersom flera av hennes icke-svenska favoritbutiker finns här och hon har sommarjobbat för att få ihop pengar till höstkläder och annat nu när hon börjar i gymnasiet.

Vi varvar därför dagarna med poolhäng (eller ja, somliga andra gör) och gallerior.

IMG_2308
Någon (läs: jag) är inte på jätteshoppinghumör men det här med skodon sitter aldrig fel. Härom dagen hittade vi alla tre lyckan i varsina par. 28-åringen köpte att par svinsnygga gammelrosa pumps (hon klär sig alltid knytblus-business på jobbet) som var nedsatta till halva priset, talibanen hittade superbilliga äkta skinnpjuck och jag fick med mig ett par Ipanema. Galet sköna och jag undrade genast varför jag inte köpte ett gäng när jag var i Bolivia. Gick förbi dom flera gånger och där kostar dom nästan ingenting.

Men, om jag ska vara ärlig när det kommer till shopping så är smink/hudvård hundra gånger roligare nu för tiden.

IMG_2285
IMG_2289
Hittade en ascool megabutik … med galet starkt ljus … vilket gjorde bilderna jättekonstiga ser jag nu.
IMG_2287
IMG_2286
I den butiken fanns hur mycket kul som helst. Blev lite sugen på att köpa ytterligare ett Guerlain-läppstift men kom av mig lite när jag såg en annan hylla.
IMG_2299 2
Får det lov att vara några dildos kanske?!
IMG_2297
Över lag så handlar mycket kosmetika/hudvård om ekologiskt och miljövänligt nu. 
IMG_2291
Flera märken jag inte sett tidigare.
IMG_2295
Fick syn på ett av mina favoritmärken: Physicians Formula! Perfekt för den som har mycket känslig hud också. Icke djurtestade produkter och flera av deras grejer är veganska … och det är ett företag med mål om att bli 100% veganskt. För dom som föredrar den typen av hudvård/smink.
IMG_2296
Kunde så klart inte hålla mig och köpte lite nytt. 
IMG_2301 2
Rouget längst till höger har vi i Sverige men inte highlightern och framför allt inte läppstiftet.
IMG_2306
D e t är helt galet bra. Innehåller Murumuru Butter och har en spf på 15. Trots att färgen på läppstiftet ser kraftig ut så blir det ändå ganska diskret väl på läpparna. Det känns dessutom precis som Lypsyl och “smöret” gör att mina alltid lika torra läppar blir mjuka.

Jag messade genast till Cissi, som är PR-chef på Let’s Face it … som i sin tur har distributionen av PF hemma i Sverige … och frågade varför i helskotta vi inte har dessa läppstift. Hon messade tillbaka och skrev att de kommer lanseras senare i sommar. YIPPIII, då behöver jag inte åka tillbaka till gallerian och köpa de andra färgerna. Bättre att handla hemma!

IMG_2288
Apropå bra märken och handla: var två sekunder från att lasta ner lite Shu Uemura-produkter, världens i särklass bästa schampo/balsam, tills jag noterade att det kostar lika mycket hemma. Hejdå!
IMG_2281
Tog förresten en snabblunch på McDonalds en dag och när vi stod och väntade på maten hoppade 28-åringen till. Åtta centimeter från hennes fot knallade en kackerlacka! Strax efter fick vi maten men jag blev helnojig.
IMG_2282
Var tvungen att lägga upp fötterna på stolen intill …. förlåt alla som tar illa upp. Det var dock hälarna som vilade på stolen. (But still … ) Men, jag fick ingen matro och var tvungen att dra ut därifrån två-tre minuter senare. Fattar ju att det finns kackerlackor runt om i världen men det är första gången jag sett dom i ett fräscht köpcentrum, en trappa upp. Väry långt ifrån gatuplan. Trodde i min enfald att det skulle ha någon betydelse.

Man lär så länge man lever …

Gallerior och shopping i Spanien … med lite kackerlackor

13
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.