ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Handla i Spanien

Resor

I varje land jag befinner mig i ser jag till att besöka mataffärer.
Det är det roligaste som finns.
Det här med varor vi inte har på ICA.
Åtminstone inte i samma storlek!
…. och det är a l d r i g brist på socker … i vilket land jag än varit i.
Anabola tomater.
Gröna hamburgare?!🤢
Gosiga firrar…

Det här är ost men jag fattar inte varför den har den här formen. Änyone?

Handla i Spanien

8
63

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.