ANNONS

Boktips … och så

/

IMG_2206
Jag har hängt med Alex Schulmans ”karriär” ända sedan han började synas på nätet för hundra år sedan och man kan förhoppningsvis anta att det finns en del han idag  ångrar att han skrivit. Har dock alltid tyckt att han har varit en lysande skribent. Även i sina elaka stunder … och trots vidriga påhopp på allt och inget.

However. Han är en fantastisk författare och den här senaste boken är lysande. Jag känner inte Alex över huvud taget men kan utifrån allt han skrivit genom åren samt genom intervjuer och annat, skönja en hel del likheter med hans morfar, författaren Sven Stolpe. Men, jag ser också varifrån han har fått sina goda egenskaper. Eller ja, de han låter oss ta del av.

IMG_2211
Sen undrar jag om jag är ensam om att se den slående likheten mellan hans fru och hans mormor …
IMG_2210
Den här boken är en otrolig kärlekssaga och ett kulturarv som jag tycker att alla ska läsa.

#brännallaminabrev

… och när jag ändå är igång: jag lyssnade på Stina Wollters sommarprat för några veckor sedan. Satan i gatan vilken historia! De första femton-tjugo minutrarna om hennes syster har man hört förr, men berättelsen om vänskapen med den cancersjuka 8-åriga flickan golvar ett berg.

27
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00