ANNONS

Fejsfix

/

Innan jag åkte till Spanien var jag en vända hos Viktoria på Irradiakliniken. Vi håller ju på att försöka få bort mina pigment från mitt solarieförstörda fejs.

IMG_1855
När hon ändå håller på så har jag bett henne ta bort såna däringa vita pluppar man gärna förväxlar med små finnar. Det är dock talg och heter …. ähum … inte minioner, men nåt liknande. Som jag skrivit tidigare så brukar hudterapeuter sticka hål på dom med en nål, men Viktoria kör laser, vilket inte förstör vävnaden.
IMG_1794
Senast körde hon en ”Hollywood”-kur där man får ansiktet insmort med en kolsbaserad mask.
IMG_1800
Det är ju synd att man inte kan få med ljus och ljud på bild.
IMG_1795
Det låter som små minismällare. Eller, som när man ska tända en gasspis. Och så luktar det bränt kött, hehe. 
IMG_1806
Här syns pigmentfläckarna tydligt. Kommer få göra det här flera gånger. Har upptäckt en skum sak: när jag använder brun-utan-sol så framträder pigmenten jättemycket.
IMG_1817
Well, man är ju inte jättefräsch efteråt men vad gör det … Fyfasen som jag ångrar att jag har solat sönder ansiktet. Och kroppen. Har jättestora pigmentfläckar på mina armar och det ser ut som om jag är smutsig. Eller som när man har brun-utan-sol som börjar försvinna och man är fläckig…
IMG_2078
En sån här behandling ska man absolut inte göra innan man drar på solsemester och Viktoria var ytterst tveksam, tills jag verkligen övertalade henne om att jag på riktigt inte har ansiktet i solen. Jag smörjer in ansiktet 70 gånger om dagen och sprejar med fuktmist. 
IMG_6586
Jag har bett Viktoria att hon ska ta många före- och efterbilder så att jag kan jämföra. Det lär dock ta några behandlingar till innan det värsta är borta. 

Nu är det pooldags, hehe!

3
57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00