ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

En fråga till er som brukar åka på semester och bada

Mina läsare

Resor

Jag undrar en sak. Ni som badar på era semestrar, upplever ni att det är störigt att man alltid måste vara kvar en person för att “vakta” sina värdesaker? 

download-1

Frågar eftersom jag har hittat en kalasbra säkerhetsgrej som jag kanske borde köpa in …. men den kostar runt en tusenlapp för slutkonsumenten. Dock omöjlig att stjäla, såvida man inte snor med sig hela solstolen/parasollet (man fäster den enkelt i den/dom). Har nån sorts teknik från NASA och ska vara kalasbra.

images

Den här prylen rymmer solglasögon, pengar, mobiler men är ändå hyfsat liten … och som sagt; galet svår att sno.

Är det värt en tusenlapp månntro?

PS. När jag frågar er om råd och många säger “ja, köp in!” så slutar det ofta med att jag inte kan ändå eftersom tillverkaren kräver att jag köper typ 50 av varje, om det t ex handlar om handväskor …, som jag frågade om senast. 50-100 av en specifik vara, t ex en sån här säkerhetsväska, är en helt annan sak, det kan jag chansa på om många av er verkar tycka att det är en bra idé.  Men, ska man t ex sälja vanliga handväskor,  måste man ha ett antal att välja emellan som kund, annars säljer man inget alls. För mig blir det då en för stor ekonomisk risk att ligga ute med 100-200.000 kr om ut i fall inget/få av det jag köper säljs … ja, ni fattar. Mina ponchos och bajssprejer är dock en supersuccé så de kommer jag fortsätta med. 

En fråga till er som brukar åka på semester och bada

23
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.