En fråga till er som brukar åka på semester och bada

Jag undrar en sak. Ni som badar på era semestrar, upplever ni att det är störigt att man alltid måste vara kvar en person för att ”vakta” sina värdesaker? 

download-1

Frågar eftersom jag har hittat en kalasbra säkerhetsgrej som jag kanske borde köpa in …. men den kostar runt en tusenlapp för slutkonsumenten. Dock omöjlig att stjäla, såvida man inte snor med sig hela solstolen/parasollet (man fäster den enkelt i den/dom). Har nån sorts teknik från NASA och ska vara kalasbra.

images

Den här prylen rymmer solglasögon, pengar, mobiler men är ändå hyfsat liten … och som sagt; galet svår att sno.

Är det värt en tusenlapp månntro?

PS. När jag frågar er om råd och många säger ”ja, köp in!” så slutar det ofta med att jag inte kan ändå eftersom tillverkaren kräver att jag köper typ 50 av varje, om det t ex handlar om handväskor …, som jag frågade om senast. 50-100 av en specifik vara, t ex en sån här säkerhetsväska, är en helt annan sak, det kan jag chansa på om många av er verkar tycka att det är en bra idé.  Men, ska man t ex sälja vanliga handväskor,  måste man ha ett antal att välja emellan som kund, annars säljer man inget alls. För mig blir det då en för stor ekonomisk risk att ligga ute med 100-200.000 kr om ut i fall inget/få av det jag köper säljs … ja, ni fattar. Mina ponchos och bajssprejer är dock en supersuccé så de kommer jag fortsätta med. 

 1. Elin skriver:

  Alltså en barnblöja är det allra bästa. Vik ihop med saker i som om man precis bytt den. Sen kan man bada hur länge man vill 😂😂

 2. Ingen grej som jag saknat i mitt bad-liv. Sällan jag är ute o badar själv och är man flera behöver ju alla inte bada samtidigt.
  För dyr pryl!

 3. Jag hör till dem som lämnar pengar och telefon kvar i strandväskan när alla ska bada, både i Sverige och utomlands. Försöker dock begränsa innehållet till det jag absolut behöver.

  Gissar att jag blir av med mina saker redan imorgon nu när jag skriver det här 😎

  För mig känns allt mer än 300-400 kr som för dyrt för en sådan produkt för mig. Hellre aningens enklare funktion till ett lägre pris.

 4. Senast vi var på Mallorca fanns det ett litet kassaskåp på varje parasoll där man själv ställde in en kod som man använde under dagen. Jag gissar att detta finns på fler semesterorter, om inte kommer det förmodligen att sprida sig. Jag tror inte att så många skulle lägga 1000 kronor på en väska som dessutom kanske skulle bli skrymmande i packningen.

 5. Verkar vara en bra grej men det låter väldigt dyrt, och dessutom vet jag inte vad jag skulle fästa den i, så jag säger nog nej. Vill inte att du riskerar att förlora pengar på att ta in den 😑

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..