Lazy days in Spain

Skärmavbild 2019-07-09 kl. 12.45.23
Det är ju inte så att man anstränger ihjäl sig här direkt.
IMG_1940
IMG_1942
Man sniffar lite på blommorna i trädgården.
IMG_1941
… och pillar lite på limeträdet.
IMG_1938
De andra dårarna håller på med nån sorts jobbig yoga varje morgon … medan jag är ute med Nisse. Thank you Lord för att man har hund!
IMG_2056
Äta goda omeletter hemmavid är inte fy skam.
IMG_2063
… och grilla middagar när man tröttnar på restaurangmaten.
IMG_2062
Hemmagjord sangria på vitt vin säger man inte nej till … trots att man sällan dricker alkohol.
IMG_2066
… medan andra i hushållet föredrar en kall öl.

Jag, som är van att alltid vara igång blir galet trött och seg när jag inte har en massa ”måsten”. Blir sjukt lat.

Är det så för er också?

 1. Anna K skriver:

  Älskar din dotters tatueringar😍

   1. Inte jag heller. Din dotter är otroligt vacker , kanske inte lika vacker om 30 är. Strunt samma. Hennes grej, hennes beslut. Önskar dig och hela familjen en fortsatt härlig semester.

 2. Anne skriver:

  Vad har ni i den vita Sangrian?

  1. Vitt vin, 7:up och outspädd flädersaft … som mamma har med sig! Galet gott!

 3. Tove skriver:

  Lite feedback. Jag beställde en av baddräkterna från Ellos som du visade. Den kom på två dagar och var riktigt riktigt fin. Aningens liten, men med smidiga returlappar, så nu väntar jag på en större storlek.

  Och så måste jag passa på att tipsa om Monas ponchos. I växelvädret som är nu funkar den alltid. Aldrig för varm, aldrig för kall. Jag har två och jag får ALLTID frågor om vad det är och folk som vill känna på den. Visst är de lite dyra, men med tanke på hur ofta man kan använda dem, både inne och ute, och hur lite de slits är det nog det bästa köptips jag kan dela ut

 4. Ulrika skriver:

  Vad tycker sötnötvoffen om värmen?
  Ha det gott hela familjen : )

 5. Cina skriver:

  Ja. Men jag kallar det inte att vara lat. Tänker att det är återhämtning och en chans att för systemet att varva ned. Viktiga grejer! Tror även att hundpromenader kan vara nog så välgörande som yoga.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..