Bästa födelsedagen

IMG_1977
Förra året hyrde vi hus i Altea, en stad nån timme från Alicante. Då hade vi ingen aning om vad det var för ställe utan vi gick efter ”finaste huset”. Vi bodde uppe i bergen, intill en golfbana, och hade det fantastiskt. Några av er läsare tipsade då om en restaurang inne i själva staden och vi blev totalt hooked. Restaurangen heter Xef Pirata
IMG_1967
Maten är fantastisk så vi var givetvis där flera gånger. Nu bor vi som sagt en dryg timmes väg därifrån men för 28-åringen var det inget snack om var hon ville fira sin födelsedag härom kvällen! Då det är halvsvårt att få bord så gjorde jag en bokning för flera veckor sen. 
IMG_1971
Vi åkte tidigt hemifrån för att visa mina föräldrar var vi bodde förra året och vi konstaterade att vi kommer försöka se till att hyra samma hus där igen. S t o r skillnad på området där och här i Gran Alicant. Här ligger villorna typ vägg i vägg och i Altea är det betydligt större tomter. 
IMG_1988
IMG_1986
IMG_1976
Det är ju tur att man har passerat bäste före när det gäller högklackat…
IMG_1972
Kommer inte riktigt ihåg varför man hänger kläder i trädet på stora torget … anybody? 
IMG_2011
28-åringen smygfotade oss andra …
IMG_2017
Hon var på galet bra humör och vi hade en skitrolig kväll. Mest troligt för att hon inte behövde vara hemma i Sverige. Den här dagen har vi traditionellt alltid firat med s a m t l i g a anhöriga …
IMG_1997
IMG_1994
Maten är som sagt svingod så har ni vägarna förbi: boka bord!
FCCD3470-7812-42F8-8632-28D8EA162EA7
Eftersom jag har ett obefintligt minne tog jag kort på förra årets favoriträtter … så det var inga problem att få dom igen!
IMG_2009
”False” svamprisotto. Den godaste risotto jag ever har ätit!
IMG_2010
IMG_2003
Mangodrink … liiite för mycket alkhol, men annars god.
IMG_2007
IMG_2037 2
Dom här två älskar jag till döds. Finaste tjejerna ever. Bra inifrån och hela vägen ut.❤️

Den ene vill ju sällan, eller aldrig, vara med på bild … beror lite på dagsformen … så jag får se hur länge ovan foto får vara kvar innan/om hon protesterar.

Edit: några timmar efter inläggets publicering: ”mamma, blurra mitt ansikte!”

 1. Helen skriver:

  Åh blir rörd av att se 28-åringen så glad! Förstår ju att det inte är så hela tiden men ändå….såååå fint! Ha det så gott på resan!

 2. Linn skriver:

  Varifrån kommer 28-åringens klänning? Så fin😊

 3. Sanna skriver:

  Jag trodde att det var du som skojade till det på gatan. Jäklar i min lilla låda vad lika ni är!!!! Fick titta flera ggr.

 4. Du har fina döttrar och du är en underbar mamma, som finns och stöttar, mina barns far försökte strypa min äldsta dotter med en sjal, men eftersom vi bor i en kommun som hans mor styr, blev det inget av det hon lever nu rädd för fadern och hans pomperipossa

 5. Så snygga tatueringar!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..