ANNONS

Same, same every year

/

V a r e n d a gång jag åker till värmen så vill jag flytta hit. Suget blir bara starkare och starkare. Avskyr vintern. För hundra år sedan var vi sjukt nära att köpa ett boende i Spanien men vi backade i sista sekunden eftersom jag fick för mig att ”orka åka till samma ställe varenda gång … astråkigt”. Gissa om jag ångrar mig idag.

Problemet är kanske v a r man ska bo. Jag har mest erfarenhet av Grekland och först på senare år upptäckt Spanien, varför jag har dålig koll. Förra året hyrde vi ett megahus i Altea och vi är rörande överens om att det området varit bäst hittills. Dessvärre var det huset uthyrt den här perioden, annars hade vi lätt bott där i år också.

Nu bor vi i ett område som heter Grand Alcant, 15 minuter från Alicante. Fråga mig inte om vilket håll bara … har inte hunnit kolla kartan och ni vet ju mina geografiska skills .. Har inte utforskat området än med mer än att jag konstaterar att den fina park som ligger intill, inte tillåter djur så Nisse, som älskar att bajsa i buskar, kommer få lite problem Han har inte bajsat på två dagar!

8
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00