Ett av mina två ❤️

IMG_3114
Idag blir min äldsta dotter 28 år. Den modigaste människa jag känner. Klok, intelligent och vacker både på insida och utsida. Jag är så gränslöst stolt över att hon lyckats ta sig igenom det helvete hon fick utstå under hela hennes barndom. Kämpar fortfarande,  och även fast kroppen vill påminna henne varje dag om vad hon försöker glömma, så går det åt rätt håll.

En fantastisk dotter, storasyster och kvinna som jag älskar över allt annat.

Grattis Johanna, du är otrolig. Vi har så galet kul tillsammans och du lär mig vad som är viktigt i livet … fast det borde vara tvärtom.❤️

  1. Karin skriver:

    Kopia av Kosovare Aslani

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..