Badkläder

Ett annonssamarbete med Ellos

Well, jag ska ärligt säga att jag aldrig trodde att jag skulle göra reklam för badkläder eftersom jag tycker det är apsvårt. Men, i det här samarbetet fick jag välja mellan toppar, klänningar och badkläder. På skoj klickade jag på länken till badkläder och blev mucho förvånad. I alla år har jag bara sett tunna sparrisbönor som visat bikinis och baddräkter men nu har man uppenbarligen fattat att inte alla är spinkiga. Galet imponerad över utbudet måste jag säga. 

b-3
Personligen fixar jag inte bikini men jag älskar färgen på denna! HÄR
b-4
… och den här var r i k t i g t jäkla snygg! HÄR
b-5
Denna är också galet snygg! HÄR
b-6
… och när man fått lite färg så är gult aldrig fel. HÄR
b-7
Väry snygg, HÄR!
b-8
Men som sagt, jag är en baddräktstant. Älskar baddräkter och den HÄRvar snygg!
b-9
Liksom den HÄR.
b-10
…. var tvungen att visa hur den ser ut som bikini. Supersnygg, HÄR.
b-11
Gillar man randigt så är den här snygg … tycker jag. HÄR.
b-2
Men, den här typen är min favorit. Tror det heter ”tankini”.
b-1
Älskar att man kan pysa ut med magen utan problem.
b-12
Finns i flera färger, HÄR
b-13
Har för övrigt alltid en strandklänning på mig. Eller ja, i mitt fall heter det poolklänning eftersom jag avskyr sandstränder. Hatar att få sand mellan tårna. HÄR hittar ni just denna modell, som finns i flera färger.

Om ni använder min kod, 395446, som ger er 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (ej möbler). Koden är giltig t.o.m 31/7.

HÄR hittar ni rubbet!

#ellosofficial

#ellosfeatured

#ellosfashion

 1. Tove skriver:

  Köpte en av baddräkterna. Ska bli kul att se hur det funkar, både med köpet och med baddräkten förstås. Glömde kolla om man kunde lämna tillbaka… Ha en fin semester Mona. Ja allihop här inne förstås❤️

 2. Chris skriver:

  Och jag älskar att handla både kläder och badkläder hos Ellos för de har storlekar som är bra för de flesta. Jag köpte den första gula bikinin du visade här i inlägget och den är så sjukt snygg ! Får många komplimanger för den och älskar den. Årets bästa köp…

 3. Maria skriver:

  Tankini är när det är ett linne den andra brukar kallas baddräktsklänning eller baddräkt med kjol. Jag trivs bäst i dom med och snyggt är det.

 4. Som bekant handlar jag sådant hos Hogengård. Skulle inte komma på tanken att köpa hos någon annan.

   1. Har 2 st tankini och 1 st bikini, bikini nr 2 har jag inte fått än. 😁

 5. Helén skriver:

  Älskar tankinis. Är den bästa uppfinningen för oss som är lite rund om magen. Har alltid kört med baddräkt förr. Men hatar jobbet som blir om man blir nödig, det är ju en massa hilvettis jobb då 🙂
  Nä så numera sedan 3år använder jag enbart tankinin. Dessutom att du kan kombinera som med vanlig bikini olika nedre delar med övre och tvärtom

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..