ANNONS

Badkläder

/

Ett annonssamarbete med Ellos

Well, jag ska ärligt säga att jag aldrig trodde att jag skulle göra reklam för badkläder eftersom jag tycker det är apsvårt. Men, i det här samarbetet fick jag välja mellan toppar, klänningar och badkläder. På skoj klickade jag på länken till badkläder och blev mucho förvånad. I alla år har jag bara sett tunna sparrisbönor som visat bikinis och baddräkter men nu har man uppenbarligen fattat att inte alla är spinkiga. Galet imponerad över utbudet måste jag säga. 

b-3
Personligen fixar jag inte bikini men jag älskar färgen på denna! HÄR
b-4
… och den här var r i k t i g t jäkla snygg! HÄR
b-5
Denna är också galet snygg! HÄR
b-6
… och när man fått lite färg så är gult aldrig fel. HÄR
b-7
Väry snygg, HÄR!
b-8
Men som sagt, jag är en baddräktstant. Älskar baddräkter och den HÄRvar snygg!
b-9
Liksom den HÄR.
b-10
…. var tvungen att visa hur den ser ut som bikini. Supersnygg, HÄR.
b-11
Gillar man randigt så är den här snygg … tycker jag. HÄR.
b-2
Men, den här typen är min favorit. Tror det heter ”tankini”.
b-1
Älskar att man kan pysa ut med magen utan problem.
b-12
Finns i flera färger, HÄR
b-13
Har för övrigt alltid en strandklänning på mig. Eller ja, i mitt fall heter det poolklänning eftersom jag avskyr sandstränder. Hatar att få sand mellan tårna. HÄR hittar ni just denna modell, som finns i flera färger.

Om ni använder min kod, 395446, som ger er 30% på dyraste varan på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (ej möbler). Koden är giltig t.o.m 31/7.

HÄR hittar ni rubbet!

#ellosofficial

#ellosfeatured

#ellosfashion

7
48

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00