Det här med att man fastnar på en ö

Min resa till Gotland och Almedalen var inte alls planerad utan bestämdes ”fem-i-tolv”. Schemat var tajt och jag hade lite bråttom tillbaka hem, av olika anledningar.

Sover som en kratta natten till igår och tänker att det ska bli skönt att komma hem tidigt, ta en sömntablett och sova som en gris. Hör hela natten hur det blåser satan och när vi några timmar senare kommer in till Visby (vi bodde i Slite) så får vi höra att ett kryssningsfartyg ligger ute till havs och inte kan ta sig in i hamnen pga den kraftiga sjögången. Tänker inte så mycket mer på det förrän en av mina fellow kamrater upplyser mig om att min färja 13.45 har gått på grund. Tror först att de skämtar med mig men får strax efter en nyhetsflash från Aftonbladet. Mycket riktigt. Ute till havs. Hur nu det gick till.

Den paniken. Jag m å s t e hem.

Överväger att flyga men kom på att det blir lite jobbigt att få in bilen i flygplanet. Tomat-Stina är dock snabb som attan och lyckas boka in mig på samma båt som resten av VidDinSida-gänget; 19.30-båten. Värsta turen eftersom flera hundra passagerare, som skulle ha åkt ”min” färja, naturligtvis också var tvungna att boka om.

IMG_1629
Men, nu är jag hemma och solen skiner! Snart är jag på Irradiakliniken för att fortsätta min ta-bort-mörka-fläckar-i-fejset-behandlingar och efter det blir det nya fransar hos Linda på Chic-Clinic.

Djup och yta. That´s my life.

 

 1. Anna skriver:

  Har för mig att du har tagit bort pigmentfläckar under några år, kommer det fram nya hela tiden eller hur funkar det? Vet att du är noga med att inte vara i solen så därför undrar jag.

  1. Ja, de ”flyter upp” allt eftersom men man kan motverka en hel del själv genom behandlingar o c h att inte vara i solen…

 2. Tove skriver:

  Djup och yta, absolut, men vem gillar inte världens bästa poncho?

  Ni som inte köpt Monas poncho. Gör det! Har en klassiskt svart och en jättefin vinröd. SÅ mycket komplimanger jag får för dem hela tiden! Funkar alltid, men speciellt bra nu när det är lite höstigt.

 3. Hej Mona!
  Tack vare att du skrev om Irradiakliniken tidigare så var jag hos Viktoria igår. Vips så har jag bokat en kur på 8 gånger 🙂. Har aldrig gjort ansiktsbehandling tidigare (jaa jag vet!) men nu är det min tur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..