Poo Pourri – Bajssprej i lager

Jag har tagit hem shitloads av Poo Pourri så ni som föredrar dom framför mina andra … som är exakt lika bra, men med andra dofter … help your self! HÄR hittar ni dom.

 

 1. Marie skriver:

  Hej goa Mona,
  Kan du inte visa en film om hårklämmorna
  Får inte riktigt till det😂kram Marie

  1. Vet du, jag har tjatat på talibanen att hon ska hjälpa mig och filma. Hon har lovat ”på heder och samvete” att hon ska göra det i nästa vecka.

 2. Maria skriver:

  Har du någon mer koll på hur det går med ” shit happens”?
  Kommer den kunna beställas eller har den utgått?

  1. Pratade med Jane igår och hon berättade att fabriken i Indien säger att de ”håller på”. Hon har nu kontaktat en fabrik i Europa och tänker be dom börja tillverka sprejerna och då är Shit Happens först i kön. Den säljer så grönjävligt bra så det är verkligen en megakris. Men, den säljer ju bra enkom för namnet, innehållet är ju detsamma som i de andra, så när som på att de är olika dofter i alla..

  1. Maria!
   Jag har en Shit happens stående, helt oanvänd för jag klarar inte den intensiva lukten. Har även två andra.
   Skriv en kommentar på min blogg så tar vi kontakt så om du är intresserad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..