Det här med nuts på nätet

No more words needed…

  1. Jag jobbade i damklädesbutik i mina ungdomsår. Dit ringde en och annan man för att, lite stönande, fråga om minsta storleken på stringtrosor eller liknande. En yngre och mycket oskyldig kollega fick en dag ett sådant samtal. Efter en stunds frågande bad mannen henne att vänta kvar i luren, ty han var handikappad och det kunde ta en stund. Hon väntade lydigt kvar tills min chef hörde vad det handlade om, slet åt sig luren och vrålade att sådana äckel som han skulle sluta ringa.
    Till slut hörde vi på en gång vartåt samtalet skulle barka och roade oss med att låtsas ropa till obefintliga kollegor att ”det är han igen, spårar du samtalet?”. Otroligt roligt att höra hur stressade de blev.

  2. Ann skriver:

    För en himla många år sen när jag jobbade extra i en stor skoaffär i centrala Stockholm efter skolan och på helger så hade vi alltid en man som kom in butiken titt som tätt och stal våra provstrumpor för damer, gärna de som var använda. Vid ett tillfälle hittade en kollega honom liggandes längst inne i butiken sniffades med nylonstrumpor över ansiktet och låg på mage juckades mot golvet. Hon höll på bryta ihop och gick till en äldre kollega och frågade vad hon skulle göra varav den äldre kollegan suckade och gick raskt dit och meddelade vänligt och bestämt att du vet att du inte får vistas i vår butik eftersom du stjäl våra strumpor och här får du inte ligga, schas med dig! Det var inte första gången och inte heller sista gången han kom på besök.

  3. Så artigt att säga ”Hej då”! 😂😂😂

  4. För ett tag sen var det en man som kom fram till mig, drog fram ett paket bindor och frågade mig om jag trodde att de var bra (samtidigt som han var något närgången). 😂🤢

  5. Kommer aldrig glömma mannen som hela tiden kontaktade mig på en datesida som va besatt av galonkläder! Han va väldigt intresserad av att mötas å visa upp sina fina nya galonkläder att vi bodde typ 15 mil ifrån varandra var inga problem enligt honom bara en trevlig resa i bilen i förd galonkläder i sommarvärmen fick han att gå i spinn. Ångrar än idag om att jag inte ställde upp på ett möte för att prata med han om varför just galonkläder va så intressant!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..