Brynfix och språksvårigheter

IMG_1516
När man har semitatuerat sina ögonbryn måste man tillbaka efter någon månad för att slutföra tatueringen. Detta för att det ska vara bestående. Eller ja, det är ju inte bestående for life, men håller mellan 1-3 år. Jag är extremt fet runt ögonbrynen så för mig håller det bara 6-8 månader … men så värt det.
IMG_1542
Man är ju så galet snygg när Bryn-Jenna kladdar på färgen, hehe!
IMG_1522
Jag är så sjukt glad över formen hon gjort på mina ögonbryn. I unga år så noppade jag brynen under flera år så vid näsroten är dom en hel centimeter för korta.
IMG_1536
Jenna skär alltså skåror och fyller med färg, för att fylla ut den centimeterna på varje sida. 
IMG_1552
Supersnyggt! De är lite mörka första veckan, men sen mattas de av och blir perfekta!
IMG_1555
27-åringen ”lider” av samma problem som jag, när det kommer till att vara fet runt brynen.
IMG_1565
Vi hade för övrigt galet kul åt Jenna. Hon är av finsk börd och även fast hon är född här i Sverige så har hon inte jättestor koll på vissa svenska ord. Hon berättade att hon ska på bröllop i Finland den här veckan och var så glad över att hon hittat en klänning ”som sitter smäckt”. 

”Som en smäck!” menar du, sa jag och skrattade knäskålarna ur led. Vi pratar vidare och av någon anledning kommer vi in på att vara ”promiskuös”. Jenna frågar vad det betyder och jag svarar ”lättfotad”. Problemet är bara att hon tror att jag menar ”lätt att fota”. Helvitti som vi skrattade. Samtalet går vidare och vi halkar in på skor. Jag berättar att jag älskar mina Havaianas-flippfloppisar.

Då säger hon: ”HA, 1-0 till mig!” Jag ser frågande ut.

”Jaaa, det heter ju Hawaiians!” 

”Öh, nä, det heter Havaianas din jädra finnläpp!”

Hon blir uppriktigt förvånad och börjar asgarva. ”Va, äre sant?!”

27-åringen ligger i behandlingsstolen och håller på att kissa ner sig av skratt.

När Jenna tvättade av dottern runt brynen och hennes foundation runt brynen försvann, så säger jag nåt i stil med; ”du ser ut som om du har fått fläcktyfus”. 45 minuter senare, när hon är färdigbehandlad, säger Jenna: ”så där ja, jag lade på lite BB-cream så att du inte längre ser ut som om du har syfilis!”

Alltså, det är ju en jäkla tur att hon är en av Stockholms i särklass duktigaste bryn-bönor för nån framtid som svensklärare har hon i n t e!

 

  1. Frida skriver:

    Mona, din dotter är sååå vacker!

    1. Tack snälla men vet du, hon är galet vacker på insidan. Det är inte bara jag som tycker…

  2. Jenna skriver:

    Jag älskar dig också!! 😅😅😅😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..