I goda vänners lag

Den f d Säpo-chefen ska ut på nya äventyr i världen så vi hade en ”hejdå-middag” för honom inne på Lilla Torg i Malmö härom kvällen. 

Jag hade svårt att välja färg på läppstiftet men det var inga problem för den f d Säpo-chefen. Han var väldigt bestämd.😂

Ja, ibland får jag visa mina döttrar men för det mesta får jag det inte …

Alltså, det var s j u k t mycket folk på torget. Vädret var kalas så varenda uteservering var knökfull. Vi hamnade på nån ”Moosehead”, eller nåt. Superbra mat. Så gott att jag inte hann fota.

Säpo-familjen. Som numer är ett minne blott då de har valt att gå skilda vägar. Är dock glad över att de fortfarande är vänner. Dom har hängt ihop i 34 år så skilsmässan är en sorg i sig. Gamla ungdomsvänner till maken så jag har känt dom i 25-26 år (lärde känna dom när jag och maken var kompisar, några år innan vi blev tillsammans). Sonen och Petra bor kvar här i Limhamn och i höst kommer ni få följa med mig när jag åker och hälsar på den f d maken i hans nya roll inom underrättelsetjänsten i annat land …

Ni som följer mig på Instagram har redan sett den här bilden. Jag älskar den. Petra är en fantastisk kvinna och en av mina absolut närmaste vänner. Fifan vilket stöd hon har varit genom åren. Redan när jag skilde mig för 100 år sen.

Efter middagen dök ett par av Petras vänner upp. Här är Ingela. Alla, inklusive 27-åringen, är ju singlar och det drällde tydligen av snygga män men jag kände att jag kanske borde låta partypinglorna röja på egen hand så jag, fd Säpo-chefen, sonen och talibanen åkte tillbaka hem till Limhamn.

Föredrar att sitta på en altan med ett glas rosé och prata om livet i allmänhet. Kalla mig boring men jag är färdig med utelivet sedan många år. Petra och dottern kom inramlande vid 02.30 efter en ”sjukt kul kväll!”

Jag är ju sällan eller aldrig ute men 27-åringen berättade att ”alla är SÅ mycket trevligare här än hemma och det är ingen konkurrens mellan tjejer, dom är hur nice som helst … så jag kan nog tänka mig att flytta hit … kanske, hehe!”