ANNONS

Dömd för förtal

/

För att hänga med i denna långa historia så krävs lite bakgrund. Om du har en mobil så gå upp i vänstra hörnet, klicka på strecken och välj Åtalet & Rättegången. Från en dator: klicka högst upp i menyraden på Åtalet & Rättegången.

Just det ja, jag har något att berätta för er. Idag den 1 april dömdes jag för grovt förtal. Jag har påstått att en närstående är pedofil och att min dotter varit drabbad under många år.

Jag har ett antal inlägg färdiga om det här men vill först åka till Bolivia och hjälpa fattiga med glasögon. Efter det kommer jag att berätta för er om hela resan. Från det att jag blev anmäld, till hur jag skaffade advokat, till polisförhören, till besöket hos Kriminalvården och om de två rättegångsdagar jag nyligen gått igenom.

Jag är dömd till villkorligt och skall ersätta vederbörande med 70.000 kr samt 5.000 kr till vederbörandes fru. Utöver det är jag dömd till dagsböter 70 om 50 kr. (Han begärde 350.000, frun 50.000.)

Det enda jag kan berätta just nu är att min dotter är fullkomligt förtvivlad. ”Skall du betala HONOM för ärekränkning …?!”

129

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00