När man vaknar till en rolig kommentar

Apropå min vilja att flytta till Österlen ….

Skärmavbild 2019-06-30 kl. 08.50.53
Sjukt jäkla kul!

Har någon av er dragit upp rötterna och flyttat till ett helt annat ställe … i vuxen ålder?

 1. Flyttade från liten ort i Gästrikland till Skåne för 35 år sedan.Inte ångrat en sekund.Är vansinnigt förälskad i vackra Skåne

 2. Amanda skriver:

  Jag har bott på Irland de senaste 5 åren där jag träffade min make. Nu håller vi på att packa ihop för att flytta till Kroatien (med lite resande innan). Hur spännande somhelst!

 3. Karin skriver:

  36 år gammal flyttade jag 17 mil och hamnade i Örebro. Fin stad ja absolut, men det där med att skaffa nya vänner i vuxen ålder är ju lite trixigt så ibland har jag lite hemlängtan. Att ibland behöva tänka till en extra gång när man ska ta sig från punkt A till B är också speciellt och jag kan sakna allt det hemvanda, att kunna hitta innan och utan, och och att vara del av ett större sammanhang. Att bli hejad på någon gång när man är ute på stan tex. Samtidigt. Ibland kan det vara skönt att känna sig anonym med. Och 17 mil är ju inte världs ände..

 4. Helena skriver:

  Från Stockholm till Geneve när jag var 20, och från Geneve till Malmö 19 år senare. Ångrade aldrig Geneve, ångrar ibland Malmö men vad gör man inte för barnen när särbos inte riktigt fungerar längre då bebis kommit till världen.
  Fast nu på sommaren är jag glad för att bo här vid havet 🤗

 5. Sara skriver:

  Hej
  Vi drog från Stockholm till Österlen när barnen var 3 resp. 4 år. Maken hade bara bott i Stockholm då medan jag flyttat runt genom åren. Nu har vi två till barn och har aldrig ångrat flytten!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..